“Ελλάδα έχεις ταλέντο” με… εκπτώσεις !

Τα… ταλέντα, ταλέντα και η… κρίση, κρίση ! Βλέπετε, μπορεί το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” να βγαίνει τελικά στον αέρα τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου και να μη μένει στα… μετόπισθεν των Αντεννικών για του χρόνου, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γίνουν και οι απαραίτητες… επεμβάσεις στο μπάτζετ του προγράμματος. Ναι, επεμβάσεις και όχι παρεμβάσεις !

Και όταν σας μιλάω για επεμβάσεις, σας μιλάω για επεμβάσεις… χειρουργικής ακρίβειας ! Με άλλα λόγια ; Το “Ταλέντο” έρχεται στους δέκτες μας, έρχεται ,όμως, με ψαλιδισμένα τα φτερά του προυπολογισμού του, αφού όπως σε όλα τα προγράμματα του καναλιού του Αμαρουσίου έτσι και σε αυτό, θα υπάρξουν περικοπές. Περικοπές για να βγει ο… λογαριασμός ! Γιατί μην ξεχνάτε, πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους !

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν περικοπές και στον γενικό προυπολογισμό που θα διατεθεί για να στηθεί η συγκεκριμένη παραγωγή, ενώ και τα μέλη της κριτικής επιτροπής (Ηλίας Ψιννάκης, Βαγγέλης Περρης και Ευγενία Μανωλίδου βεβαίως-βεβαίως…) θα κληθούν να δώσουν τα χέρια με το κανάλι, λέγοντας πρώτα το “ναι” σε μία μείωση των αποδοχών τους κατά περίπου 15 με 20,0% !

Read More

And More