“Ενα σπίτι καίγεται”! Παρελθόν για τον Alpha η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

“Ένα σπίτι καίγεται, παίρνει η ζωή της φωτιά, κρίμα που δεν την αγάπησες, αν και μεταξύ μας, δεν αξίζει ούτε ματιά”! Ναι, ναι, το… σπιτάκι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου καίγεται τους τελευταίους μήνες και από χθες; Αυτή η φωτιά σου λέει, όσο πάει και… φουντώνει!

Ναι, την Κωνσταντίνα από την φωτιά ποιός θα την βγάλει; Λείπει και ο… “Καρνέσιον” που αποδεδειγμένα έχει δύναμη μεγάλη. Το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” χθες έριξε αυλαία και τώρα όλοι περιμένουμε να δούμε το που θα βρει η νέα τηλεοπτική χρονιά την “παρουσιάστρια με το ζόρι”, μιας και η συνεργασία της με τον Alpha κάπου εδώ της… τελείωσε και μας… τελείωσε.

Βλέπεις λατρεμένη, το συμβόλαιο της “παρουσιάστριας με το ζόρι” έληξε και τα μηνύματα που μου έρχονται με φόρα από την Κάντζα λένε, πως δεν πρόκειται η διοίκηση να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου με την Κωνσταντίνα, μιας και μετά από πέντε χρόνια, όλοι είναι και όλοι είμαστε πεπεισμένοι πως το κοριτσάκι δεν… μπορεί!

Μέχρι και χθες την ώρα του αποχαιρετισμού, έδωσε ρεσιτάλ… ανικανότητας. Εκτός του ότι σαφέστατα δεν μιλούσε ελληνικά, παρά μία δική της ακατάληπτη γλώσσα, μπέρδεψε και τις μπούκλες της! Μιλάμε για κανονικό βραχυκύκλωμα… Ήταν η ζέστη, η συγκίνηση, τα λόγια του παπά… Που εδώ που τα λέμε, ένας παπάς πρέπει κάποια στιγμή να μας διαβάσει, μπας και ξορκίσει την κατάρα της… μπούκλας και του οξυζενέ που δοξάζουμε χρόνια ατελείωτα στην ελληνική tv!!!

Το θεικότερο όλων δε, είναι ότι φρόντισε να ευχαριστήσει και το… χαλί που υπήρχε στο πλατό της, την ίδια ακριβώς στιγμή που ευχαριστούσε τους συνεργάτες της! Οχι, αλήθεια σου το λέω, σου το ορκίζομαι δεν κάνω πλάκα… Σε προκαλώ λατρεμένη να μπεις και να δεις αυτό το… φινάλε. Μήπως ,όμως, ήταν επειδη γινόντουσαν όλο το χειμώνα… χαλί να τους πατήσει η… κεντρικιά; Λέω εγώ τώρα.

Επίσης έσπευσε να μας διευκρινήσει, – και αφού είπαμεπρώτα ευχαρίστησε το… χαλί και τους… ταπεινούς, κοινούς, θνητούς συνεργάτες της – , πως φέτος έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Αλήθεια, μετά από αυτό δεν θέλω καν να φανταστώ, το πως είναι ο… χειρότερός της εαυτός, ενώ σε ακόμα μία κρίση… ταπεινότητας που την έπιασε, μας ομολόγησε ότι είναι πολύ ευχαριστημένη που τα κατάφερε μαζί με αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα, γιατί ήταν και δικής της… εμπνεύσεως και επιλογής! Ντόιιινγκ…

Τύπου δηλαδή, ότι ήταν πετυχημένοι και μας ξεκαθαρίζει τα πράγματα, μπας και δεν της δώσει κανείς τα… εύσημα! Εντάξει κι ακόμα δεν είχαν σφίξει οι ζέστες… Όπως και να το κάνουμε, καύσωνας δεν έχει έρθει!!!

Και γι να γυρίσω και στα της αρχής, απ ΄ότι όλα δείχνουν έφτασε η στιγμή για να πέσουν οι τίτλοι του τέλους σε αυτή την τηλεοπτική συνεργασία. Τουλάχιστον αυτό έχει αποφασιστεί…

Συμπέρασμα; Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – γιατί και τα απρόοπτα μέσα στη ζωή και κυρίως μέσα στην tv είναι – η Κωνσταντίνα δεν θα είναι στον Alpha από Οκτώβρη.

Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, δεν στεναχωριέμαι για το κοριτσάκι, γιατί η ελληνική τηλεόραση που έχει μάθει να σηκώνει στα χέρια το… τίποτα, θα το κάνει το θαύμα της και να δείτε που η… “παρουσιάστρια με το ζόρι” κάπου θα… τρουπώσει!!!!!

Read More

And More