Επεσαν οι υπογραφές ΑΝΤ1-Μανωλίδου !

Ουυυυφ, πάει κι αυτό ! Καλέ μου έφυγε ένα άγχος… Τόσο καιρό δεν μπορούσα να ησυχάσω η απεγνωσμένη συντάκτρια ! Ελεγα, θα υπογράψει το κορίτσι, δεν θα υπογράψει ; Μήπως γίνει τίποτα και το αφήσουν έρημο στους πέντε τηλεοπτικούς δρόμους ;

Τελικά ,όμως, όλα καλά για την Ευγενία Μανωλίδου και τον ΑΝΤ1 ! Το τηλε-συνοικέσιο που συζητιόταν εδώ και τρεις μήνες ολοκληρώθηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η Ευγενία μετά από αλεπάλληλες συναντήσεις που είχε τόσο με τους υπευθύνους της εταιρίας παραγωγής , “Ena Productions” ,όσο και με τους διοικούντες του καναλιού του Αμαρουσίου, τελικά τα έδωσαν τα χέρια.

Το τελευταίο και καθοριστικό ραντεβού της Ευγενίας έλαβε χώρα την Τετάρτη το βράδυ και χθες λέγεται πως έφτασε στα χέρια του ΑΝΤ1, το συμβόλαιο της γνωστής παρουσιάστριας υπογεγραμμένο.

Οσο για το αν μέσα στην μέρα ακολουθήσει κάποια επίσημη ανακοίνωση απο το γραφείο Τύπου του καναλιού ; Οχι, μην την περιμένετε… Το κανάλι δεν σχεδιάζει να ανακοινώσει επισήμως το ευτυχές τέλος αυτού του τηλε-συνοικεσίου. Η ανακοίνωση θα φτάσει στα χέρια μας κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, όταν αποφασίσουν ουσιαστικά να μας γνωστοποιήσουν όλες τις λεπτομέρειες της καθημερινής απογευματινής εκπομπής της Ευγενίας , η οποία θα έχει πιθανότατα τον τίτλο , “Dancing with the stars, daily” και την πρεμιέρα της να την περιμένετε την Δευτέρα 14 Μαρτίου και αφού πρώτα έχει προηγηθεί η μεγάλη πρεμιέρα του live την Κυριακή, 13 του μήνα, πρώτα ο Θεός, όπως θα έλεγε και η γιαγιά μου !

Read More

And More