Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.02.2011 | 17:05
Νάνσυ Νικολαΐδου

Επιστρέφει η "Ελένη" στο "Νησί" !

Επιστρέφει η Ελένη στο Νησί !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Αναμφισβήτητα αυτός ήταν ο ωραιότερος τηλεοπτικός ρόλος της καριέρας της... Αναμφισβήτητα αυτός ο ρόλος ήταν ο ρόλος εκείνος που έδωσε την ευκαιρία στην Κατερίνα Λέχου να μας ξεδιπλώσει ένα διαφορετικό και... εντελώς συγκλονιστικό πρόσωπο. Αναμφισβήτητα αυτός ο ρόλος ήρθε την απογείωσε και σίγουρα, τόσο η δική της καταλυτική παρουσία, στα πρώτα επεισόδια του "Νησιού", όσο και η στυγκλονιστική ερμηνεία του Στέλιου Μάινα στον ρόλο του "Γιώργη", συνέβαλαν απίστευτα στο να εκτοξευθεί η σειρά στους πίνακες τηλεθέασης και να αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς φίλους.

Ετσι, λοιπόν, αν ήσασταν φαν της Κατερίνας Λέχου και σας κακοφαίνεται που λείπει απο το "Νησί", σας έχω ευχάριστα νέα ! Η Κατερίνα επιστρέφει και πάλι στο "Νησί" της ! Ναι, ναι, η "Ελένη" γυρίζει για λίγο πίσω... Φυσικά και θα αναρωτιέστε πως θα γίνει αυτό απο την στιγμή που σύμφωνα με το σενάριο, την είδαμε να φεύγει απο την ζωή !

Ο τρόπος είναι απλός... Την επόμενη Δευτέρα θα δούμε την "Ελένη" να επιστρέφει στην τηλεόραση του Mega, μέσα απο ένα εκτενέστατο φλας - μπακ που θα γίνει κατά την διάρκεια του επεισοδίου και έτσι όλοι μας, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και πάλι για λίγο την Κατερίνα !
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10