Επιστρέφει η Καλομοίρα στην TV !

Καλομοίρα is back ! Ναι, το Καλομοιράκι βρίσκεται για ακόμα μία φορά στα πάτρια εδάφη και σχεδιάζει πολλές εκπλήξεις για τους φαν της ! Η νεαρή τραγουδίστρια είναι εδώ και ανάμεσα σε συναντήσεις με φίλους, μπανάκια και ξεκούραση, έχει και πολλά ραντεβού επαγγελματικής φύσεως, όσο αφορά τα μουσικά της και όχι μόνο…

Η Καλομοίρα σχεδιάζει να επιστρέψει δριμύτερη και στην TV ! Σχεδιάζει να επιστρέψει δριμύτερη και στην TV, η οποία η αλήθεια είναι – αν κρίνουμε βεβαίως – βεβαίως από τα ποσοστά τηλεθέασης της AGB – πως την λατρεύει. Κάθε φορά που η Καλομοίρα πραγματοποιεί μία τηλεοπτική εμφάνιση τινάζεται η μπάνκα της AGB στα ύψη.

Ετσι, λοιπόν, το Καλομοιράκι επιστρέφει στα πλατό μόνο που αυτή η επιστροφή θα είναι για λίγο ! Η νεαρή τραγουδίστρια δέχτηκε την πρόταση των υπευθύνων του Alpha να ανέβει στην σκηνή του “Greek Idol” και φυσικά είπε το “ναι”. Η Καλομοίρα ,λοιπόν, πάει “Greek Idol” στο live που θα μεταδοθεί στις 11 Ιουνίου.

Εκτός ,όμως, από την βραδινή της αυτή επανεμφάνιση, θα εμφανιστεί και στο “Πρωινό Μou” στις 14 του ίδιου μήνα για να πιει ένα πρωινό καφεδάκι μαζί με την Φαίη και τον Γιώργο !

Read More

And More