Ερχεται η Patty… Μάθετε τα πάντα για ΄κείνη πριν την αποψινή πρεμιέρα !

Λάαααβετε θέσεις ,έρχεται η “Patty” ! Όπως θα έχετε δει όλο αυτό τον καιρό και από τα σχετικά τρέιλερ που έχει προβάλλει το Mega, το Μεγάλο Κανάλι υποκύπτει και πάλι στην τηλεοπτική γοητεία της φόρμουλας … «Μαρία η άσχημη» και από σήμερα ξεκινά η … “Patty, η άσχημη» ή μάλλον η “Patty, η πιο όμορφη ιστορία».

Ναι, η πρεμιέρα της σειράς είναι απόψε στις 9.00 το βράδυ κι εάν έχετε σκυλοβαρεθεί τις επαναλήψεις ή πιστεύετε πως θα το πάθετε το …σκορβούτο από τις τόσες θερινές κονσέρβες που μας σερβίρισαν τα κανάλια, χαζέψτε την συγκεκριμένη σειρά.

Διαφορετικά; Αν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε, προτιμήστε το, ανεπιφύλακτα ,εκτός κι αν είστε δεν είστε …10 ετών ! Σε αυτές τις ηλικίες το συγκεκριμένο πρότζεκτ θα κάνει πάταγο !

Η Patty ,λοιπόν, ξεκινά σήμερα και θα παίζει κάθε μέρα απο Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή στις 9.00, απέναντι απο τις “Χίλιες και μια νύχτες”. Και μπορεί προσωπικά να μην με ενθουσιάζει καθόλου η ιδέα της “Patty” και απο τα τρρέιλερ και μόνο να μου ΄ρχεται να κάνω ζάππινγκ με χίλια, όμως , η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπου κι αν έχει προβληθεί έχει κερδίσει φανατικούς θαυμαστές , όπως επίσης βεβαίως – βεβαίως έχει αποκτήσει και φανατικούς εχθρούς.

Ποια είναι ,όμως , αλήθεια η “Patty” ; Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στο Canal 13 τον Απρίλιο του 2007. Μετά από δυο πολύ πετυχημένες σεζόν με 316 επεισόδια, τη σειρά πήρε το Disney Chanel της Λατινικής Αμερικής ξεκινώντας να την προβάλλει σε ολόκληρη την ήπειρο. Τότε ξεκινά πραγματικά η πιο ωραία ιστορία της Patty.

Το σάουντρακ της σειράς ήταν πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ το 2007 και η σειρά έγινε και μιούζικαλ γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία και στο θέατρο. Το τραγούδι «Las Divinas»… μοσχοπούλησε αφού ως ringtone έφτασε στην κορυφή των πωλήσεων όλων των εποχών στη χώρα ενώ περισσότερα από 70 επίσημα προϊόντα κυκλοφόρησαν στην αγορά με θέμα τη σειρά κάνοντας ακόμα πιο πλούσιους τους δημιουργούς της.

Οι ηθοποιοί της σειράς περιόδευσαν σε ολόκληρη την Αργεντινή δίνοντας συναυλίες σε 15 χώρες και η σειρά ήταν υποψήφια για τα τηλεοπτικά βραβεία ΕΜΜΥ στην κατηγορία «Καλύτερη παιδική και νεανική σειρά».

Το 2008, η Patty με τον τίτλο «Με όλη μου την καρδιά» προβλήθηκε στο γαλλικό κανάλι Gulli και κατάφερε να σημειώσει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις του καναλιού. Την ίδια επιτυχία είχε και στην Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία όπου προβλήθηκε.

Μάλιστα στην Ιταλία, ενώ η σειρά προβλήθηκε αρχικά στο Disney Channel, η τεράστια επιτυχία της έκανε τους υπεύθυνους στο κανάλι Mediaset του Μπερλουσκόνι να αγοράσουν τα δικαιώματα με αποτέλεσμα να γίνει το πρώτο σε τηλεθέαση σίριαλ του καναλιού.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν σχέδια για αμερικάνικη εκδοχή της Patty και ήδη το MTV ετοιμάζει τον πιλότο της σειράς.

Ωστόσο, παρά τους φανατικούς θαυμαστές της, η «Patty» έχει κάνει και αρκετούς εχθρούς! Παρά την επιτυχία της, η σειρά προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις επειδή, όπως υποστηρίζουν οι «εχθροί» της, προάγει ως πρότυπο μία παρέα κακομαθημένων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα των όμορφων κοριτσιών που ονομάζεται «Las Divinas», είναι πολύ κακές και κοροϊδεύουν συνεχώς την Patty. Ωστόσο το ότι στη σειρά παρουσιάζονται ως οι πιο δημοφιλείς ανάμεσα στα νεαρά κορίτσια προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία σε αρκετούς τηλεθεατές ξεσηκώνοντας πλήθος αρνητικών δημοσιευμάτων ενώ μάλιστα αποτέλεσε και κύριο θέμα του έγκυρου περιοδικού «Las Noticias» με τον τίτλο «Ο θρίαμβος των διακρίσεων».

Εσείς δεν έχετε τίποτα άλλο ,λοιπόν, να κάνετε, – αν έχετε όρεξη δηλαδή να ζήσετε νέες τηλε-περιπέτειες – , από το να συντονιστείτε απόψε στις 9.00 στο Mega και τα συμπεράσματα δικά σας ! Αλλωστε, είναι γνωστό χρόνια ,πως περί …ορέξεως ,κολοκυθόπιτα !

Οσο για το πως θα ξεκινήσει απόψε η ιστορία μας ; Η 13χρονη Πάτυ ζει ευτυχισμένη στην επαρχία με τη μητέρα της, την Κάρμεν. Είναι ένα ασχημόπαπο, προικισμένο με μια υπέροχη φωνή. Ο καημός της είναι μια μέρα να γνωρίσει τον πατέρα της. Οι δυο τους έρχονται στο Μπουένος Άιρες για να κάνει η Πάτυ εξετάσεις.

Εκεί η Κάρμεν συναντά μετά από χρόνια το μεγάλο της έρωτα, τον Λεάντρο, που είναι ο διευθυντής του νοσοκομείου. Εκείνος είναι πλέον αρραβωνιασμένος με την Μπιάνκα, μια αριβίστρια που προσπαθεί με ένα σωρό δολοπλοκίες να κρατήσει τη σχέση τους.

Η Ινές, η μητέρα του Λεάντρο είναι διευθύντρια στο Pretty Land School of Arts. Ο Λεάντρο και η Πάτυ αναπτύσσουν εξαρχής μια ζεστή σχέση, ενώ στη συνέχεια μητέρα και κόρη αναγκάζονται να μείνουν στο Μπουένος Άιρες για τη θεραπεία της Πάτυ. Ο Λεάντρο προσφέρεται να τις φιλοξενήσει στο σπίτι του. Η Πάτυ πηγαίνει μαζί του στο σχολείο, όπου η Ινές παρουσιάζει σε όλους το νέο δάσκαλο μουσικής, Γιουτζένιο Μπαρκαρόλι.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για τον Κίκο, ένα νεαρό απατεώνα που έχει πάρει τη θέση του. Η Πάτυ γνωρίζει εκεί την κόρη της Μπιάνκα, την Αντονέλλα, ένα κακομαθημένο κορίτσι που έχει συνηθίσει να την θαυμάζουν όλοι και να χρησιμοποιεί την ομορφιά της για να πετύχει αυτά που θέλει.

Η Αντονέλλα σνομπάρει την Πάτυ με τον χειρότερο τρόπο, κάνοντάς την ρεζίλι σε όλους τους μαθητές κι εκείνη πληγώνεται πολύ. Η Κάρμεν κατηγορεί τον Λεάντρο, γιατί δεν υπερασπίστηκε την Πάτυ και άθελά της αφήνει να ξεφύγει ένα μεγάλο μυστικό…

Read More

And More