Έρχονται αλλαγές και στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα;

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες, μετά την είδηση της την ολοκλήρωσης του deal του Νίκου Χατζηνικολάου με τον ΑΝΤ1.

Η ενημέρωση του ΑΝΤ1 αλλάζει σελίδα με ότι αυτό συνεπάγεται… Ετσι, οι αλλαγές είναι σαρωτικές στο Μαρούσι, μιας και ουσιαστικά με την έλευση του γνωστού δημοσιογράφου επιχειρείται η πλήρης αναδιάρθρωση των ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ετσι ,λοιπόν, τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα, πως αυτό το… τσουνάμι αλλαγών, υπάρχει πιθανότητα να φτάσει μέχρι και στο κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου. Πράγμα που σημαίνει; Πως υπάρχει πιθανότητα, να αλλάξει το τηλεοπτικό, ενημερωτικό πόστο της Ρίτσας Μπιζόγλη.

Εχει πέσει όντως το όνομα της δημοσιογράφου στο τραπέζι των συζητήσεων των ιθυνόντων του ΑΝΤ1 σε ότι έχει να κάνει με τις αλλαγές που επιχειρούνται;

“…Δεν τίθεται θέμα αλλαγών για το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου. Δεν τίθεται θέμα να αλλάξει τηλεοπτικό πόστο η Ρίτσα Μπιζόγλη”, δηλώνουν χαρακτηριστικά στο TLIFE υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

“Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι αλλαγές αφορούν στο καθημερινό, κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και όχι στο Σαββατοκύριακο. Τουλάχιστον, αυτή είναι η ενημέρωση που έχει γίνει σε όλους μας”.

‘Ιδωμεν…


Read More

And More