Eurovision 2017-Ελληνικός Τελικός: Ψήφισε το τραγούδι!

Στις 6 Μαρτίου ψηφίζουμε το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Demy στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Τη μεγάλη βραδιά του ελληνικού τελικού θα παρουσιάσουν ο δημοφιλής ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά.
Στην ειδική εκπομπή για τη Eurovisiοn θα παρουσιαστούν τα 3 υποψήφια τραγούδια σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των John Ballard και Romy Papadea. Τη σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού που θα επιλεγεί υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Η πρωταγωνίστρια της βραδιάς Demy μαζί με τους επιτυχημένους δημιουργούς αλλά και ο Hovig με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, θα βρίσκονται κοντά μας στο στούντιο της ΕΡΤ.
Όλοι εμείς, μαζί με εννέα κριτικές επιτροπές από εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας θα επιλέξουμε, ψηφίζοντας με γραπτό μήνυμα ή μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο το τραγούδι της προτίμησής μας.
Ας επιλέξουμε το καλύτερο! Η ΕΡΤ θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα έσοδα που θα προκύψουν από τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις.

Read More

And More