Eurovision – Τηλεθέαση : Τι… ταμείο έκανε ο χθεσινός ημιτελικός ;

Καθαρά… Γιουροβιζιονική ήταν και η χθεσινή βραδιά, μιας και η μετάδοση του β ΄ημιτελικού της φετινής Eurovision μέσα από την ΝΕΤ, ήταν ένα από τα προγράμματα εκείνα που σαφέστατα χθες κατάφεραν να σας κερδίσουν το ενδιαφέρν και να σας κάνουν να γυρίσετε το κανάλι στην δημόσια τηλεόραση.

Βέβαια, από την στιγμή που τόσο η Ελευθερία Ελευθερίου, όσο και η Ηβη Αδάμου δεν συμμετείχαν στην συγκεκριμένη βραδιά, εννοείται πως ο β ΄ημιτελικός κινήθηκε σε πολύ πιο χαμηλές τηλεοπτικές επιδόσεις, απ ΄ότι ο ημιτελικός της Τρίτης, ο οποίος είχε μία εντυπωσιακή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 35,8%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών άγγιξε το 39,4% !

Ετσι ,λοιπόν, ο β ΄ημιτελικός – όπως ,ήδη, σας είπα – μπορεί να μην είχε τέτοιες επιδόσεις ,όμως, τα κατάφερε μία χαρά να κάνει αισθητή την τηλεοπτική του παρουσία και να κερδίσει άκρως συμπαθητικά ποσοστά τηλεθέασης ! Με άλλα λόγια, ο χθεσινός ημιτελικός έκανε κατά μέσο όρο 20,1%, ενώ το πικ του – η μεγαλύτερη ,δηλαδή, επίδοση που είχε κατά την διάρκεια της μετάδοσής του – ήταν το 25,5% !

Πα μαλ, πα μαλ…

Read More

And More