Έβγαλε το νυφικό και τρέχει στο πλατό! “Τώρα” πρεμιέρα για την ‘Αννα Μπουσδούκου.

Τι κι αν ντύθηκε νυφούλα μόλις πριν από λίγες ημέρες; Τι κι αν δεν έχει τακτοποιήσει ακόμα τα… γαμήλια δώρα στο σπίτι; Η Άννα Μπουσδούκου επιστρέφει. Η νεαρή δημοσιογράφος επιστρέφει… “Τώρα” στο ΣΚΑΙ ή μάλλον όχι ακριβώς “Τώρα”, αλλά από την Δευτέρα στις 10.00 το πρωί.

Το γνωστό σε όλους καθημερινό μαγκαζίνο συνεχίζει για ακόμα μία σεζόν την πορεία του, μιας και έχει καταφέρει να αποκτήσει την ψήφο της προτίμησης του κόσμου.

Μάλιστα, το “Τώρα” έρχεται και θα είναι και ανανεωμένο, μιας και στην εκπομπή έχουν ενταχθεί νέες ενότητες, προκειμένου μα καλυφθούν ακόμα καλύτερα τα θέματα της καθημερινότητας, τα θέματα που μας απασχολούν όλους.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Το «ΤΩΡΑ» με την Άννα Μπουσδούκου επιστρέφει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου από τις 10.00 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «ΤΩΡΑ» καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή με νέα, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ γύρω από όλα όσα λαμβάνουν χώρα κάθε μέρα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Η εκπομπή φέτος θα συμπεριλάβει νέες ενότητες με έμφαση στην καθημερινότητα, αλλά και στα πρόσωπα πίσω από ταγεγονότα…”

Read More

And More