Φαίη Σκορδά: Δες την να χαλαρώνει μετά το “Πρωινό”!

Μπορεί το “Πρωινό” να έχει σαλπάρει και να βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως οι διακοπές για την Φαίη Σκορδά, έχουν ξεκινήσει από τώρα…

Σαφέστατα το καλοκαιρινό αεράκι με φόντο το απέραντο γαλάζιο έχει παρασύρει τα πάντα και τους πάντες στην καθημερινή, πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ,όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ακόμα καθημερινά τρέξιμο κι αγωνία για την εκπομπή. Άλλωστε, η Φαίη δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνη των λαμπερών παρουσιαστριών που βάζουν την εκπομπή στον… αυτόματο και δεν ασχολούνται με τίποτα!

Ακόμα κι αυτές όλες τις ημέρες που η Φαίη μας σερβίρει ένα… θαλασσινό “Πρωινό”, δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με την εκπομπή της. Δεν έχει σταματήσει να ασχολείται και με τις εκπομπές που βγαίνουν από το Πόρτο Χέλι, αλλά και με ότι σχεδιάζει μαζί με τους συνεργάτες της για του χρόνου.

Οι πρώτες στιγμές χαλάρωσης για την Φαίη έρχονται το μετά το τέλος της εκπομπής και αφού γίνει μία πρώτη σύσκεψη. Οι πρώτες στιγμές χαλάρωσης έρχονται από το απογευματάκι και μετά, που η ξανθιά περσόνα του ΑΝΤ1 μπορεί κι αυτή να χαλαρώσει κι να απολαύσει τα χάδια του ήλιου και της θάλασσας και να παίξει μαζί με τα παιδιά της στην ακροθαλασσιά.

Μάλιστα, το απογευματάκι ανέβασε και μία χαρακτηριστική φωτογραφία της που πλημμυρίζει θάλασσα και που δείχνει την Φαίη να χαλαρώνει και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή! Μία φωτογραφία που μέσα σε μία ώρα κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 10.000 like!!!

Δες την Φαίη κουκλάρα να ποζάρει πιο ήρεμη από ποτέ, μιας και φέτος ήταν η χρονιά της!!!!!

Read More

And More