Φαίη Σκορδά: Έχει κάθε λόγο να χαμογελά!

Αναμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο λαμπερά, όμορφα και γλυκά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Αναμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, γιατί έτσι κι αλλιώς η Φαίη Σκορδά είναι αυτό που λέμε… “η θετική πλευρά της ζωής”!

Όμως, κι από την άλλη μεριά, έχει και κάθε λόγο να χαμογελά, μιας και πλέον βρίσκεται στα καλύτερά της. Έχει αφήσει πίσω της τα δύσκολα σε ότι έχει να κάνει με το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα, έχει ηρεμίσει πια, έχει γαληνέψει, απολαμβάνει όσο ποτέ την παρέα των δύο αγοριών της με τους οποίους είναι αυτοκόλλητη και φυσικά όλα πάνε καλά και στο “Πρωινό” της.

Μπορεί η φετινή χρονιά να ξεκίνησε για ΄κείνη με κάποιες μικρές αναταράξεις στους πίνακες τηλεθέασης, μιας και υπήρξαν μία σειρά από σημαντικές αλλαγές στην εκπομπή και όλοι ήθελαν τον χρόνο τους μέχρι να γνωριστούν και να προσαρμοστούν στο νέο πλαίσιο και τώρα; Τώρα ποιός την πιάνει, μιας και έχει αρχίσει η εκπομπή να τρέχει και πάλι στους πίνακες τηλεθέασης.

Και για του λόγου το αληθές; Ιδού και το επίσημο δελτίο Τύπου που μόλις έλαβα από τον ΑΝΤ1, για να καταλάβεις λατρεμένη, τι ακριβώς εννοώ…

“…Το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, αγαπημένη πρωινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού, επέστρεψε ακόμη πιο δυναμικά. Φρέσκο, με μοντέρνες ιδέες, νέες ανατρεπτικές ενότητες, καλή διάθεση, ακόμη περισσότερη διαδραστικότητα με τον τηλεθεατή και με την πιο κεφάτη παρέα, μοιράζει θετική ενέργεια, χαμόγελα, καλή διάθεση και κερδίζει την 1η πρώτη θέση στη ζώνη του.

Συγκεκριμένα για το μήνα Οκτώβριο (2-30.10.2017), το «Πρωινό» σημείωσε κατά μέσο όρο, μερίδιο τηλεθέασης 20,9% στο 15-44, ενώ προηγείται στη ζώνη του, στο δυναμικό κοινό με 9,6 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.
Φέτος, ξεκινάμε τη μέρα μας στον ΑΝΤ1 όχι με ένα ακόμα πρωινό.. αλλά «Το Πρωινό», με τη Φαίη Σκορδά και την παρέα της!…”

Read More

And More