Φαίη Σκορδά: Κάνει την ανατροπή! Μάθε τι αποφάσισε να αλλάξει στο “Πρωινό” της και ποιά είναι οριστικά η νέα της ομάδα…

Φαίη Σκορδά… Ένα όνομα, μία μεγάλη – όπως εξελίσσεται – τηλεοπτική ιστορία! Ναι, γιατί κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχτεί, ότι η ξανθιά παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, γράφει την δική της, ξεχωριστή, τηλεοπτική ιστορία.

Ακόμα κι αν δεν είσαι φανατική τηλεθεάτρια της Φαίης, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι η Φαίη έχει άστρο… Έχει τηλεοπτικό άστρο και δεν είναι… ετερόφωτη. Πολλοί έσπευσαν να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο για ΄κείνη, όσο την βλέπαμε να προχωρά χέρι-χέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά έκαναν λάθος. Όπως λάθος έκαναν όταν και πέρσι που η Φαίη έμεινε μόνη της στο “Πρωινό”, έσπευσαν να πουν πως ίσως η σεζόν 2016-2017 να ήταν και το τηλεοπτικό κύκνειο άσμα της, με την λογική ότι δεν θα τα κατάφερνε να σταθεί μόνη της στα πόδια της και πως η αντίστροφη μέτρηση για ΄κείνη στους πίνακες τηλεθέασης, ήταν μόνο ζήτημα χρόνου για το πότε θα ξεκινούσε.

Κι ,όμως, η Φαίη δεν κατάφερε πέρσι απλά να σταθεί στα πόδια της… Κατάφερε η περσινή σεζόν να είναι η χρονιά της. Κατάφερε να σημειώσει ένα εντυπωσιακό γκραν-πριν στους πίνακες τηλεθέασης, το οποίο καλά-καλά μπορώ να σου πω, ότι δεν περίμεναν ούτε και οι ίδιοι οι Αντεννικοί.

Ναι, η Φαίη είναι στα καλύτερά της… Ναι, η Φαίη κατάφερε να ξεχωρίσει και να δημιουργήσει την δική της πορεία στο μαγικό κόσμο της tvβίτσας μας. Και τα κατάφερε γιατί αυτό που ήθελε πάντα ήταν, από… Σοφία να γίνει Φαίη, αλλά να μην γίνει ποτέ από Φαίη… Ελένη!

Η Φαίη Σκορδά κατάφερε να δημιουργήσει την δική της τηλεοπτική προσωπικότητα, χωρίς να προσπαθεί να αντιγράψει κανένα άλλο τηλεοπτικό μοντέλο. Και γι ΄αυτό κατάφερε να είναι η νούμερο ένα παρουσιάστρια της επόμενης τηλεοπτικής γενιάς… Γιατί ουσιαστικά η καριέρα της Φαίης στην τηλεόραση τώρα ξεκινά και έχει μπροστά της πολλά, πολλά χιλιόμετρα.

Θα μου πεις γιατί σου τα λέω όλα αυτά… Σου τα λέω λατρεμένη γιατί θέλω να καταλήξω στο γεγονός, ότι παρά την περσινή, σαρωτική της πορεία, όχι η Φαίη Σκορδά δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες της. Δεν πίστεψε πως η φετινή χρονιά προκαταβολικά της ανήκει. Δεν θεώρησε πως έχει κερδίσει το τηλεοπτικό παιχνίδι πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας… Αυτός είναι ,λοιπόν, και ο λόγος που οι αλλαγές φέτος στο “Πρωινό” της, ήταν και πολλές και… εντυπωσιακές.

Και μπορεί πλέον να την χωρίζουν μόλις δέκα-έντεκα μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα ,όμως, οι αλλαγές και οι νέες ιδέες δεν σταματούν να πέφτουν στο τραπέζι.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, φέτος το “Πρωινό” της Φαίης θα είναι πιο… διαδραστικό από ποτέ. Φέτος η Φαίη πραγματικά θα πίνει καφέ κάθε μέρα με τον κόσμο από το σπίτι. Βλέπεις, αυτό που ήθελε πιο πολύ απ ΄όλα φέτος η Φαίη, ήταν του να τα καταφέρει και να αναπτύξει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία της με τον κόσμο, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έτσι κι αλλιώς έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Στο πλαίσιο ,λοιπόν, αυτό, ανάμεσα στα άλλα… ολοκαίνουργια που μας έχει ετοιμάσει, έρχονται και δύο νέες ενότητες που θα ενταχθούν στη θεματολογία της εκπομπής. Δύο ενότητες που έχουν δημιουργηθεί από την ομάδα της εκπομπής μόνο για τις πιστές τηλεθεάτριες – και γιατί όχι και τηλεθεατές; – της Φαίης.

Η μία ενότητα που έρχεται από την μεθεπόμενη εβδομάδα στους δέκτες μας, είναι η ενότητα που θα θυμίζει αρκετά το… “extreme make over”, μιας και θα κινείται σε αυτή τη λογική! Πρόκειται για μία ενότητα μέσα από την οποία όσες τηλεθεάτριες ενδιαφέρονται και συμμετέχουν στους διαγωνισμούς της εκπομπής στα social-media, αλλά κι όχι μόνο, θα μπορούν να κερδίζουν μία τολμηρή μεταμόρφωση της εικόνας τους. Μία μεταμόρφωση η οποία δεν θα σταματά μόνο στα ρούχα, στα μαλλιά και στο make-up, αλλά θα μπορεί να προσφέρει στις ενδιαφερόμενες μέχρι και μικρές αναζωογονητικές παρεμβάσεις αισθητικής, επιπέδου botox! Φυσικά, οι πρωταγωνίστριες της κάθε εβδομάδας, εννοείται πως θα βρίσκονται στο πλατό, δίπλα στη Φαίη Σκορδά.

Δίπλα στη Φαίη ,όμως, θα βρίσκεται και η καλύτερη… πανελλαδική μαγείρισσα. Τι εννοώ μ ΄αυτό; Εννοώ πως φέτος η κουζίνα του “Πρωινού” θα μοσχοβολήσει Ελλάδα, μιας και η Φαίη αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε όσες κυρίες θέλουν, να βρεθούν στον ΑΝΤ1 και να μας παρουσιάσουν την σπεσιαλιτέ του τόπου τους ή την δική τους ιδιαίτερη σπεσιαλιτέ!

Έτσι, αν για παράδειγμα είσαι από την Θεσσαλονίκη και φτιάχνεις την καλύτερη… μελιτζανοσαλάτα, ή από την Σίφνο και η δική σου ρεβιθάδα δεν παίζεται, ή ακόμα κι από την Αθήνα και ξέρεις να φτιάχνεις μουσακά που… ζαλίζει, ετοιμάσου να βγεις μπροστά από τις κάμερες. Είπαμε το “Πρωινό” φέτος γίνεται πιο διαδραστικό από ποτέ!

Και μιας και πιάσαμε τα της κουζίνας, επίσης απ ΄ότι έμαθα, όντως ο Βασίλης Καλλίδης είναι ο chef εκείνος που βρίσκεται πιο κοντά όσο κανένας άλλος για να δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1 για το “Πρωινό”. Το τελευταίο του ραντεβού με την Φαίη έγινε πριν από λίγες ημέρες και το κλίμα ήταν πολύ θετικό κι αγαπησιάρικο. Το σημαντικό σε αυτή την περίπτωση είναι, πως η Φαίη και ο Βασίλης έχουν άριστη τηλεοπτική χημεία.

Κατά τα άλλα αυτή τη σεζόν αλλάζει εντελώς και η παρέα της Φαίης, μιας και πλέον θα δούμε να την πλαισιώνουν οι: Θέμης Γεωργαντάς, Κώστας Τσουρός, Άρης Καβατζίκης, Κλεοπάτρα Πατλάκη και η νεαρή Θεσσαλονικιά από το “TV Μακεδονία”, Σοφία Τουντούρη.

Εννοείται πως… βράχος στην εκπομπή παραμένει η Λίτσα Πατέρα, ενώ υπήρξε και η απόλυτη ανατροπή με την αλλαγή σκηνοθέτη, που όπως σου αποκάλυψα τον Αύγουστο, πλέον στο κοντρόλ της Φαίης δίπλα στην Ελεάνα Τριφύδου, θα βρίσκεται ο πολύ έμπειρος και πολύτιμος, Κώστας Υφαντής.

Χθες η Φαίη πραγματοποίησε στη Ρούλα Ρέβη την φετινή της επίσημη φωτογράφηση, το Σάββατο θα γυρίσει το τρέιλερ της εκπομπής της μαζί με όλη της την ομάδα και η πρεμιέρα της; Έχει προγραμματιστεί για τις 18 Σεπτεμβρίου!

Read More

And More