Φαίη Σκορδά: Κι όμως αποκάλυψε την ανατρεπτική τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε!

Είχε… κέφια σήμερα το πρωί η Φαίη Σκορδά! Είχε κέφια κι όρεξη για αποκαλύψεις… Η ξανθιά παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 προχώρησε σε δηλώσεις που πραγματικά είχαν ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον τηλεοπτικό βεβαίως-βεβαίως για όλους εμάς που αγαπάμε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ!

Αφορμή για να ξεκινήσει τις αποκαλύψεις η Φαίη, στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου σε γνωστό, εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου εκεί η Μαρία μίλησε για το τι τηλεοπτικές προτάσεις έχει δεχτεί κατά καιρούς και για το ποιά είναι η αντίληψη των ανθρώπων της τηλεόρασης σε σχέση με τις παρουσιάστριες και σε ποιές ζώνες συνήθως θέλουν να τις βλέπουν!

Σύμφωνα με τα όσα πιστεύει η Μαρία, οι ιθύνοντες των καναλιών θέλουν συνήθως τις γυναίκες να τις έχουν στην πρωινή ζώνη και τις περισσότερες φορές προτιμούν να εμπιστεύονται μόνο στους άνδρες την late night ζώνη τους.

Εκεί ,λοιπόν, είναι που άρχισε τις αποκαλύψεις η Φαίη! Τι ακριβώς μας… μαρτύρησε;

“… Ίσως αυτό που είπε η Μαρία για τα πρωινά, να εννοούσε ότι στις παρουσιάστριες κανείς δεν θα εμπιστευτεί να κάνουν late night show… αλλά τις έχουν για να τις βάζουν στην κουζίνα! Εμένα πάντως μου έχουν γίνει πολύ ωραίες προτάσεις, που δεν τις έχω δεχτεί γιατί αγαπώ αυτό που κάνω. Και δεν θα το άλλαζα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη και έσπευσε να συμπληρώσει: “Για να είμαστε σωστοί, θα πω ότι από τις πιο ωραίες εκπομπές που έχουμε δεί ήταν το “Tv Τιγκλόν” που παρουσίαζαν στο Mega ο Φώτης και η Μαρία”.

Read More

And More