Φαίη Σκορδά: Βλέπει τον… κόσμο από ψηλά!

Μπορεί πολλοί να έσπευσαν να πουν φέτος πως η χρονιά ίσως και να ήταν η πιο επικίνδυνη και δύσκολη χρονιά των τελευταίων πολλών ετών για την Φαίη Σκορδά, όμως, έκαναν λάθος. Μπορεί πολλοί να έσπευσαν να πουν πως χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα δίπλα της θα της ήταν αδύνατον να κάνει τηλεοπτικό πρωταθλητισμό ,όμως, ευτυχώς και πάλι έκαναν λάθος.

Η φετινή, τηλεοπτική χρονιά τελικά είναι η χρονιά της Φαίης! Η Φαίη δεν κατάφερε μόνο να αποδείξει πως και περνάει και μπορεί και μόνη της καλά, αλλά κατάφερε να αποδείξει πως η τηλεοπτική της ισχύ είναι μεγάλη. Οτι η μετοχή της στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο έχει πολύ μεγάλη αξία.

“Το πρωινό” της Φαίης αυτή την σεζόν έχει απογειωθεί στους πίνακες τηλεθέασης και έχει κάνει την όμορφη παρουσιάστρια να βλέπει τον… κόσμο από ψηλά!

Ετσι ,λοιπόν, «Το Πρωινό» της Φαίης και το Φεβρουάριο βρέθηκε στην κορυφή, σημειώνοντας στο σύνολο του κοινού μέχρι και 25,9%, ενώ στο δυναμικό κοινό από 15-44 ήταν 24,7%. Ιδιαίτερα υψηλά είναι τα μερίδια της εκπομπής σε επιμέρους κοινά όπως για παράδειγμα στις γυναίκες 25-44 με 29,4% .

Η εκπομπή από την αρχή της σεζόν έως σήμερα (Οκτώβριος 2016-Φεβρουάριος 2017) προηγείται στην τηλεθέαση στην πλειοψηφία των κοινών. Πιο συγκεκριμένα στο σύνολο του κοινού ο μέσος όρος τηλεθέασης της διαμορφώθηκε στο 25% ενώ στο δυναμικό κοινό 15-44 άγγιξε το 23,5%.

Ακόμα καλύτερες είναι οι επιδόσεις της εκπομπής σε επιμέρους κοινά (γυναίκες 15-24 με 28,3% και γυναίκες 25-44 με 28,1%).


Read More

And More