Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Τα μελαγχολικά μάτια, το λαμπερό χαμόγελο και η αμηχανία. Ολα όσα έγιναν στην έναρξη του “Πρωινού”!

Με φανερά τα σημάδια της αμηχανίας, αλλά χωρίς να χάσει ούτε στιγμή το λαμπερό της χαμόγελο, είπε σήμερα το πρωί την πρώτη της “καλημέρα” στο κόσμο η Φαίη Σκορδά, μία μόλις ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Γιώργο Λιάγα. Βέβαια, όλη η αλήθεια καθρεφτιζόταν στα μελαγχολικά της μάτια… Τα μάτια τα έλεγαν όλα, μιας και η λάμψη από το χαμόγελο δεν αρκούσε για να τα “κρύψει”!

Εκεί λίγο μετά τις 10.00 το πρωί κι έχοντας γύρω της όοολη την ομάδα της εκπομπής, σαφέστατα για ψυχολογική στήριξη και για να βγει στον αέρα νιώθοντας πως κάποιος της κρατά το χέρι, η Φαίη πραγματοποίησε ίσως την πιο δύσκολη πρεμιέρα της ζωής της.

Χωρίς να υποκρίνεται τηλεοπτικά και χωρίς να μπει στη λογική να το παίξει… “πονεμένη ζωντοχήρα” και να τα… βάψει μαύρα τηλεοπτικά, προκειμενου να μας πείσει για το πόσο δύσκολα τα πέρασε το Σαββατοκύριακο και το πόσο δύσκολα τα περνά στη προσωπική της ζωή – μιας και αυτό είναι κάτι που προφανώς εννοείται από την στιγμή που η οικογένειά της περνά σε μία άλλη, νέα φάση – βγήκε κανονικά, κανονικότατα στον αέρα του ΑΝΤ1.

Φορώντας ένα όμορφο, λευκό, πουά πουκάμισο κι ένα τζινάκι στενό το οποίο αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της η Φαίη μας είπε καλημέρα με απόλυτη αξιοπρέπεια και απίστευτο επαγγελματισμό, διαψεύδοντας έτσι κι όλες εκείνες τις… σειρήνες που έσπευδαν να προβλέψυν πως σήμερα το πρωί η Φαίη θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί μία κατάσταση στο… όνομα της Nielsen! Τι είπε μεταξύ άλλων η Φαίη;

“Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα… Πως είστε σήμερα; Καλή εβδομάδα. Πως τα περάσατε το Σαββατοκύριακο, τι κάνατε; Εμείς εδώ και σήμερα σας έχουμε ετοιμάσει πολλά πράγματα και με την Αργυρώ και με την Λίτσα, ενώ περιμένουμε στο πλατό και την Δούκισσα Νομικού…”

Συμπέρασμα; Το… “κάν ΄το όπως η Ελένη” στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν λειτούργησε! Ευτυχώς και μπράβο της…

Read More

And More