Φαίη και Γιώργος… Υπάρχει κίνδυνος να εγκαταλείψουν το “Πρωινό Μou” ;

Αναμφισβήτητα φέτος είναι η χρονιά τους… Αναμφισβήτητα κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη και να γεμίσουν τους ανθρώπους του Μεγάλου Καναλιού με… Megaλα χαμόγελα, μιας και ο πρωινός, τηλεοπτικός συνδυασμός τους, δεν έτυχε καθόλου, πέτυχε ,όμως, πολύ !

Ο λόγος; Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, οι οποίοι φέτος αποτέλεσαν την κίνηση… μάτ του Mega, η οποία κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες να βγάλει νοκ-αουτ τον ανταγωνισμό, σημειώνοντας κάθε πρωί, μία άκρως εντυπωσιακή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, τόσο στο σύνολο, όλο και στα περιβότητα πια, νεανικά κοινά.

Ετσι, με τούτα και με ΄κείνα, όπως καταλαβαίνετε, όλοι θεωρούν δεδομένο, το γεγονός πως η Φαίη και ο Γιώργος θα συνεχίσουν να μας προσφέρουν το δικό τους… πρωινό και του χρόνου. Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα ; Η΄μήπως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μπορεί και να μην βρίσκονται και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ίδιο τηλεοπτικό πόστο;

Η αλήθεια είναι, πως το γνωστό ζευγάρι, μπορεί και να μην βρίσκεται όντως από Σεπτέμβρη στο ίδιο τηλεοπτικό πόστο. Και αυτό γιατί; Γιατί απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, το συμβόλαιο που υπέγραψαν πέρσι με το Mega για το “Πρωινό Μou”, είχε ισχύ μόνο για έναν χρόνο ! Ναι, ναι μόνο για έναν χρόνο, πράγμα που σημαίνει, πως μόλις η χρονιά φτάσει στο τέλος της, οι συζητήσεις της Φαίης και του Γιώργου, θα γίνουν και πάλι από μηδενική βάση !

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του “T-Life”, τα παιδιά έχουν άριστες σχέσεις με το Mega και κυρίως με τον γενικό διευθυντή προγράμματος Πέτρο Μπούτο, επίσης θετική διάθεση για να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία υπάρχει – εννοείται – και απο τις δύο πλευρές, όμως, κι αυτό απο την άλλη μεριά, δεν σημαίνει κι απαραίτητα, πως μπορεί η συνέχιση της συνεργασίας τους (για το πρωινό μιλάμε πάντα, όχι γενικότερα…) να θεωρηθεί από τώρα κλειδωμένη, απο την στιγμή που θα πρέπει και οι τρεις τους να κάτσουν ξανά στο τραπέζι και να επαναδιαπραγματευτούν κάποια πράγματα.

Γιατί όπως και να το κάνουμε, η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει, πως πριν ανανεωθεί ένα συμβόλαιο και κλείσει μία συνεργασία, καλό είναι μέχρι και την τελευταία στιγμή, να κρατάμε μικρό καλάθι !

Read More

And More