Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.01.2012 | 13:15
Νάνσυ Νικολαΐδου

Φλερτ Alpha με Τζώνη Καλημέρη;

Φλερτ Alpha με Τζώνη Καλημέρη;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ηταν μία φημολογία που άρχισε να ακούγεται έντονα από την επόμενη κιόλας μέρα της ανακοίνωσης πως ο Δημήτρης Κοντομηνάς αναλαμβάνει και πάλι μόνος το τιμόνι του Alpha, μετά την απόφαση του RTL Group να αποχωρίσει από το ιδιοκτησιακό καθεστώς του καναλιού της Κάντζας.

Μία φημολογία η οποία όσο περνούν οι μέρες όσο πάει και φουντώνει... Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για τις φήμες εκείνες που θέλουν τον Δημήτρη Κοντομηνά να έχει πλησιάσει ,ήδη, και να πολιορκεί στενά τον Τζώνη Καλημέρη, προκειμένου ο ισχυρός άνθρωπος της τηλεόρασης, να δεχτεί να αναλάβει την κρίσιμη θέση του γενικού διευθυντή προγράμματος του καναλιού.

Μία θέση στην οποία ο Δημήτρης Κοντομηνάς θέλει να τοποθετήσει έναν άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του και με μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία, μιας και δεν είναι πλέον καιροί για... ατυχείς χειρισμούς και... πειραματισμούς. Και σίγουρα ο Τζώνη Καλημέρης είναι ένας τέτοιος άνθρωπος, του οποίου η τηλεοπτική πορεία είναι πολύτιμη προίκα για όποιο κανάλι κι αν τον έχει στο δυναμικό του.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10