“Φως στο τούνελ”: Η επιτυχία μεταφράζεται σε… αριθμούς!

Ακόμα μία τηλεοπτική χρονιά έριξε αυλαία… Ακόμα μία τηλεοπτική χρονιά πέρασε στην ιστορία με όλες τις εκπομπές η μία μετά την άλλη να ρίχνουν τίτλους τέλους και να μας αποχαιρετούν!

Αυλαία έριξε πριν από περίπου δέκα ημέρες και το “Φως στο τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη φυσικά να ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές και για του χρόνου!

Η “Μις Μαρπλ” της ελληνικής τηλεόρασης κατάφερε για ακόμα μία χρονιά να κόψει πρώτη το νήμα! Η Αγγελική κατάφερε για ακόμα μία φορά να μας καθηλώσει, να μας συγκλονίσει και με τις υποθέσεις που φιλοξένησε να κλέψει και τις εντυπώσεις, αλλά και τα ποσοστά τηλεθέασης.

Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της και εμμένοντας στη μαχητική έρευνα, το «Φως στο Τούνελ» έδωσε λύσεις σε δύσκολες υποθέσεις και συνέβαλε στην εξιχνίαση δολοφονιών, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια των τηλεθεατών- εθελοντών.

Η επιτυχία του φετινού κύκλου της εκπομπής αποτυπώθηκε και στα στοιχεία τηλεθέασης. Το «Φως στο Τούνελ» ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του τόσο στο σύνολο κοινού, όπου σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 25,5%, αφήνοντας πίσω 13 μονάδες το δεύτερο κανάλι, όσο και στο δυναμικό κοινό 15-44, όπου κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 22,3%, αφήνοντας πίσω 8 μονάδες το δεύτερο κανάλι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εκπομπή σε επιμέρους κοινά κατέγραψε υψηλό μέσο όρο τηλεθέασης, αγγίζοντας το 34,0%. Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, πάντα μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Read More

And More