Φουντώνει η κόντρα Μελέτη – Περρή !

Μετά την χθεσινή εμφάνιση της Γιολάντας Διαμαντή στο “Ολα” και την τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Βαγγέλη Περρή στο πλατό, όπου και φυσικά μίλησαν για το αιφνιδιαστικό τέλος της ραδιοφωνικής τους συνεργασίας, μετά την on air διαφωνία τους, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την απόλυση της Γιολαντας, η Ελεονώρα Μελέτη, εξαπέλυσε σήμερα το πρωί μέσα από την “Πρωινή της Μελέτη”, νέα επίθεση προς τον γνωστό δημοσιογράφο, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως ο Βαγγέλης Περρής είναι… “προσατευόμενο είδος” και πως εκείνος παραλίγο να προκαλέσει και την δική της απόλυση, την εποχή που ήταν στον ΑΝΤ1 και έκανε τον “Πρωινό Καφέ” !

Απίστευτο; Κι όμως τηλεοπτικό… Για ακόμα μία φορά, τα τηλε-αστέρια μας υποκύπτουν στην αβάσταχτη γοητεία του… τηλε-ξεκατινιάσματος live, χρησιμοποιώντας τον τηλεοπτικό χρόνο των εκπομπών τους, για να λύσουν ουσιαστικά τις διαφορές τους… Γιατί ανάλογα καρφιά προς την Ελεονώρα Μελέτη – η οποία είχε τοποθετηθεί επίσης έντονα για τον Βαγγέλ Περρή από την Παρασκευή που έγινε το ραδιοφωνικό επεισόδιο με την Γιολάντα – υπήρξαν και χθες κατά την διάρκεια του “Ολα” !

Οσο για το τι ακριβώς ειπώθηκε σήμερα στην “Πρωινή Μελέτη” ;

“Πήγα να χάσω τη δουλειά μου εξαιτίας του Βαγγέλη στον ΑΝΤ1! Με τον ΑΝΤ1 εγώ πέρασα μια πολύ δύσκολη φάση όταν δούλευα στον “Πρωινό Καφέ”, εξαιτίας μιας συνέντευξης που έδωσα στην Δέσποινα Καμπούρη. Με είχε ρωτήσει “πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου στα σαράντα” και είχα απαντήσει ότι “δεν πιστεύω ότι θα κάνω ακόμα πρωινό”.

Βλέπω ξαφνικά στην εφημερίδα του Θέμου τίτλο: “Τα πρωινά δεν είναι για τις σαραντάρες! Η σπόντα της Μελέτη στη Μενεγάκη”. Ο χαμός! Με έναν ΑΝΤ1 να με έχει βάλει στο σκαμνί και να λέει “θα δούμε αν θα πας τη Δευτέρα στην εκπομπή μετά από αυτή τη δήλωση που έκανες”. Πήρα την Καμπούρη και της είπα “τι τίτλος είναι αυτός που έβαλες, κοντεύω να χάσω τη δουλειά μου” και μου απάντησε ότι ο Βαγγέλης το έκανε”.

Στην συνέχεια, η εκπομπή προχώρησε και στην αναμετάδοση ενός βίντεο του “Ολα” (το οποίο προβλήθηκε χθες στο πλαίσιο του τηλε-καρφώματος που μόλις σας ανέφερα) όπου είδαμε την Ελεονώρα να αναιρεί ούτε λίγο-ούτε πολύ τα λεγόμενά της και τα πιστεύω της σε σχέση με την ζωοφιλία, γεγονός το οποίο έκανε την γνωστή παρουσιάστρια να εκραγεί ! Τι είπε ;

“Δεν μπορώ αυτό να το ανεχτώ ! Οταν κάποιος αμφισβητητεί τα πιστεύω μου και τα συναισθήματά μου για τα ζώα, με τρελαίνει…” δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα και δεν δίστασε να αποκαλέσει τον Βαγγέλη Περρή “προστατευόμενο είδος” !

Read More

And More