Γ. Λάτσιος : Τι αποκαλύπτει για Παπαδάκη, Μακρυπούλια και Θρασκιά ;

Επ΄ αυτοφώρω έπιασε η κάμερα του δελτίου ειδήσεων του Star τον Γιάννη Λάτσιο, στο αεροδρόμιο, την ώρα που ο άνθρωπος ετοιμαζόταν να φύγει για κανένα μπανάκι και εννοείται πως η δημοσιογράφος Κατερίνα Σουλιώτη δεν τον άφησε σε… χλωρό κλαρί.

Ετσι, ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, θέλοντας και μη -πως να αποφύγει άλλωστε κανείς τον… τυφώνα Σουλιώτη – μίλησε για πολλούς και για πολλά, δίνοντας απαντήσεις σε διάφορα τηλεοπτικά σενάρια της εποχής που κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά…

Τι είπε ,λοιπόν, ο Γιάννης Λάτσιος ;

Η συζήτηση ξεκίνησε από τις τηλεοπτικές ανακατατάξεις στον ΑΝΤ1 και τις σκέψεις του για την πρωινή ζώνη του καναλιού, όπου τον είδαμε να απαντά το σε ποια ζώνη θα δούμε από του χρόνου τον Γιώργο Παπαδάκη και αποκάλυψε ότι «η ζώνη του ήταν πάντα στο 7-10. Κάπου εκεί θα είναι και φέτος».

Μάλιστα όπως είπε, ο παρουσιαστής έκανε και τους συμβιβασμούς του: «δεν είναι θέμα περικοπών.Ο Γιώργος Παπαδάκης ξέρει πολύ καλά την τηλεόραση, έκανε ο,τι έπρεπε να κάνει ο ίδιος, και σαν δουλειά αλλά και στο οικονομικό επίπεδο, και συνεχίζει τη συνεργασία».
Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που ήθελαν διευρυμένη την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, απάντησε ότι «δεν έχουμε μιλήσει ποτέ επίσημα για πρωινή διευρυμένη ζώνη. Εγώ μίλησα, για αναδιοργάνωση ολόκληρης της πρωινής ζώνης που ξεκινά από τις 7 η ώρα μέχρι τη μία το μεσημέρι, και ότι υπάρχουν σκέψεις».
Τόνισε μάλιστα ότι δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και στον Γιώργο Λιάγκα, γιατί σε άλλη ζώνη «παίζει» ο ένας και σε άλλη ο άλλος.
Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι όλα είναι ακόμα υπό συζήτηση και ότι «υπάρχουν πάρα πολλές σκέψεις, γίνεται πολλή δουλειά,και δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για επίσημες ανακοινώσεις».
Παράλληλα, διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν από του χρόνου τη Μαίρη Συνατσάκη στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη: «της έχω μεγάλη επαγγελματική εκτίμηση. Πραγματικά νομίζω ότι είναι ένα ταλαντούχο νέο παιδί, τα δείγματα από την περσινή σεζόν ήταν εξαιρετικά, δεν υπάρχει σκέψη για να είναι δίπλα στον κύριο Παπαδάκη. Ο κύριος Παπαδάκης θα έχει συνεργάτες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουν ακόμα αποφασιστεί».
Ούτε όμως και για τη Ράνια Θρασκιά δεν υπάρχει ακόμα τέτοια σκέψη, όπως ο ίδιος δήλωσε.
Όσο για τις φήμες που θέλουν τον ΑΝΤ1 να πρότεινε στην Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει πρωινή εκπομπή και εκείνη να ζήτησε υπερβολικά πολλά λεφτά; «δεν έχει γίνει ποτέ συζήτηση για να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή και ποτέ δεν ζήτησε υπερβολικά λεφτά. Ίσα ίσα και φέτος, συνεισέφερε κι αυτή σε ο, τι της ζητήθηκε και συμφώνησε».

Read More

And More