Γ. Μέρλος : Εχει δεχθεί τελικά όντως πρόταση για το “Ταλέντο” ;

Ούτε το… γεφύρι της Αρτας να ήταν η κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” ! Ολημερίς την χτίζανε εκεί στον ΑΝΤ1, το βράδυ γκρεμιζόταν… Εχουμε φτάσει πραγματικά μία ανάσα από την έναρξη των γυρισμάτων (θα ξεκινήσουν γύρω στις 16 του μήνα) και ακόμα οι Αντεννικοί δεν τα έχουν καταφέρει να καταλήξουν στην οριστική σύνθεση της κριτικής επιτροπής της εκπομπής.

Βλέπετε, μετά την αποχώρηση του Ηλία Ψινάκη έχει ξεκινήσει ένα τρελό σαφάρι αναζήτησης… διαδόχου, το οποίο ,όμως, για την ώρα δεν έχει αποφέρει καρπούς. Και αυτό γιατί; Γιατί μέχρι πρότινος θεωρούσαν σίγουρη την συμμετοχή του Γιώργου Θεοφάνους μαζι με την Ευγενία Μανωλίδου και τον Βαγγέλη Περρή, κάτι το οποίο ,όμως, μόλις πριν από μία εβδομάδα ναυάγησε οριστικά.

Ο γνωστός συνθέτης αν και είχε κάνει κάποιες συζητήσεις με το κανάλι και όλα έδειχναν πως αυτός θα ήταν ο τρίτος της παρέας, τελικά δεν έδωσε τα χέρια, μιας και οι οικονομικές του απαιτήσεις, ήταν λέει πολύ παραπάνω από το ποσό που ήταν διατεθειμένοι να δώσουν οι Αντεννικοί. Και ως γνωστόν οι εποχές δεν είναι οι καταλληλότερες για… σπατάλες !

Ετσι, οι συζητήσεις και οι επαφές ξεκίνησαν και πάλι από την αρχή. Σύμφωνα ,λοιπόν, με τον… δεύτερο γύρω των διαπραγματεύσεων, τώρα οι φήμες θέλουν τον Γιώργο Μέρλο να είναι ο… εκλεκτός και ο επικρατέστερος για να κάτσει στην συγκεκριμένη καρέκλα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “TLife”, ο γνωστός αρχιτέκτονας συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο και είχαν μία κουβέντα σε πολύ καλό και θετικό κλίμα.

“Οντως με τον Γιώργο Μέρλο βρισκόμαστε σε επαφές και όντως την περασμένη εβδομάδα είχε ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο, το οποίο και κινήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα… Βέβαια, ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο…”, μου είπε χαρακτηριστικά χθες υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού για να συνεχίσει :

“Οσο αφορά στην Ευγενία Μανωλίδου και τον Βαγγέλη Περρή τώρα, έχουμε κάνει ήδη ραντεβού μαζί τους και το μόνο που απομένει είναι μία τελική κουβέντα για να πέσουν κι επισήμως οι υπογραφές. Οπως και να ΄χει πάντως, όλα αυτά θα τακτοποιηθούν το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα, μιας και όπως ξέρεις λίαν συντόμως, ξεκινάμε γυρίσματα…”

Read More

And More