Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.06.2012 | 07:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Γεγονός η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο Mega ! Θα αγγίξει τα 10.700.000 ευρώ...

Γεγονός η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο Mega ! Θα αγγίξει τα 10.700.000 ευρώ...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ουσιαστικά ήταν μία απόφαση η οποία είχε παρθεί, πριν καν γίνει το διοικητικό συμβούλιο του καναλιού, μιας και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια επιλογών και... ελιγμών αυτή την εποχή. Ο λόγος ; Ο λόγος για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Mega, η οποία μπορεί να αποφασίστηκε και με την... βούλα την περασμένη Παρασκευή στο διοικητικό συμβούλιο του καναλιού, όμως, ουσιαστικά ήταν μία απόφαση η οποία είχε παρθεί... προκαταβολικά, μιας και για να μπορέσει το Mega να βγει από τον οικονομικό σκόπελο στον οποίο βρίσκεται, σαφέστατα και οι μέτοχοι θα πρέπει να φανούν κάτι παραπάνω από... γενναιόδωροι με το κανάλι.

Βλέπετε, το δάνειο το οποίο ζήτησε το Μεγάλο Κανάλι ύψους περίπου 15.000.000 ευρώ δεν αρκεί για να μπορέσει να σταθεί όρθιο στην αγορά και να έχει μία συνέπεια στις οικονομικές του υποχρεώσεις, οπότε και η αύξηση του οικονομικού κεφαλαίου του καναλιού ήταν δεδομένη.

Αποτέλεσμα; Οι μέτοχοι του Μega βάζουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, μιας και αυτή η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα αγγίξει αυτή την φορά τα 10.700.000 ευρώ και βλέπουμε...
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10