Γιάννης Λάτσιος: Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα που ετοιμάζει! Τα καλύτερα έρχονται στον ΑΝΤ1…

Ούτε δύο μήνες δεν είναι που ο Γιάννης Λάτσιος έχει επιστρέψει στον ΑΝΤ1 και έχει σηκώσει τα μανίκια του και δουλεύει μαζί με το επιτελείο του πυρετωδώς για την νέα χρονιά.

Ο ισχυρός άνδρας του καναλιού του Αμαρουσίου που γνωρίζει τηλεόραση όσο λίγοι σε αυτό το τόπο, – αλήθεια όμως… – έχει βάλει σκοπό η νέα τηλεοπτική χρονιά να είναι η χρονιά του ΑΝΤ1. Να είναι η χρονιά που το κανάλι του Αμαρουσίου να καταφέρει και πάλι να μεσουρανήσει στους πίνακες τηλεθέασης. Να είναι η χρονιά που ο ΑΝΤ1 να καταφέρει να αποσπάσει το μεγαλύτερο κομμάτι από την πολυπόθητη πίτα της τηλεθέασης.

Με ψυχραιμία και με κινήσεις που θα τις ζήλευε και ο καλύτερος σκακιστής, στήνει το fresh πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ένα πρόγραμμα το οποίο μας παρουσίασε σήμερα σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό και το οποίο μπορώ να σου πω λατρεμένη, πως είναι ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα.

Ένα πρόγραμμα το οποίο συμπεριλαμβάνει και σειρές και εκπομπές και ριάλιτι και φαντασμαγορικά σόου και ταινίες και τα πάντα…

Φυσικά το πρώτο και κυρίαρχο ρόλο στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 φέτος θα τον έχουν οι “Νομάδες”! Το… αντι-Survivor του ΑΝΤ1 που έρχεται και για να εντυπωσιάσει, αλλά και για να τινάξει την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα. Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε νωρίτερα, οι “Νομάδες” εννοείται πως θα βγουν στο πρώτο μισό της σεζόν, δηλαδή, από Οκτώβρη και μετά, θα έχουν κι… επισήμως παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπερνούν ήδη τις 15.000 και θα μεταδίδονται από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη από τις 9.00 μέχρι τις 11.00 το βράδυ. Την Παρασκευή θα παίζει το επεισόδιο της αποχώρησης, η οποία θα γίνεται… live, με τον Γρηγόρη να μας ανακοινώνει τα μαντάτα από τον εξωτικό προορισμό που θα γυρίζεται το παιχνίδι (πιθανότατα στις Φιλιππίνες) και μάλιστα, υπάρχει η σκέψη να γίνεται ταυτόχρονη σύνδεση με άλλο παρουσιαστή που θα βρίσκεται σε πλατό της Αθήνας!

Εκτός ,όμως, από τους “Νομάδες”, ιδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται και στη late night ζώνη του καναλιού, όπου εκεί συγκεντρώνεται κόσμος και ντουνιάς. Την φετινή χρονιά το όνειρο του Γιώργου Λιάγκα γίνεται πραγματικότητα και αναλαμβάνει την δική του εκπομπή. Μία εκπομπή σχολιαστική, η οποία θα ασχολείται από την πολιτική μέχρι και την τηλεόραση και η οποία παρά τα όσα ακούγονται, όχι δεν θα έχει… πάνελ. Θα έχει – όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιάννης Λάτσιος – ένα στρογγυλό τραπέζι στο οποίο θα κάθεται ο Γιώργος και οι συνεργάτες του και θα σχολιάζουν ότι και όποιον βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Και επειδή έχουν χυθεί τόνοι μελάνης σε σχέση με την συνύπαρξη Λιάγκα – Μπογδάνου, κάτι τέτοιο δεν έχει αποφασιστεί, κάτι τέτοιο δεν έχει “κλειδώσει”. Απ ΄ότι όλα δείχνουν (όπως σου έγραψα και χθες λατρεμένη) ο ΑΝΤ1 ανάβει μάλλον το… κόκκινο φως στον πρόσφατα εξοστρακισμένο δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ.

Εκτός ,όμως, από τον Γιώργο Λιάγκα που θα μας επισκέπτεται δύο φορές την εβδομάδα, οι Αντεννικοί έχουν σκοπό να επιστρέψει στο πρόγραμμά τους και το “Όλα” του Θέμου Αναστασιάδη (αν κι εφόσον ο Θέμος ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με το μάτι του), ενώ διατηρούν και το “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το οποίο θα βγει στον αέρα όταν τελειώσουν οι “Νομάδες”. Και φυσικά είναι μάλλον περιττό να πούμε πως συνεχίζει ακάθεκτο και το λατρεμένο “Ράδιο Αρβύλα”.

Το “Sunday Live Show” τώρα, είναι η επόμενη μεγάλη ψυχαγωγική πρόταση των Αντεννικών για φέτος. Πρόκειται για ένα σόου το οποίο θα έρθει για να γεμίσει τις Κυριακές μας γέλιο, κέφι, συγκίνηση, χαρά, χρώμα και γιατί όχι; Νοσταλγία!

“…H prime time της Κυριακής είναι μία ζώνη που ξεκινήσαμε με talent shows το 2007. Ήρθε η ώρα να έρθουμε σε ένα πρόγραμμα variety”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λάτσιος και έσπευσε να συμπληρώσει:
“…Το Sunday Live Show θα έχει απ’ όλα: μουσική, σκετς, φάρσες, παιχνίδια, συγκίνηση, εξωτερική δράση, μεγάλο πλατό και κυρίως εντυπωσιακό θέαμα. Θα είναι λιγότερο «ροζ», φωτεινό και glam από ότι άλλα show στο παρελθόν, όπως ήταν για παράδειγμα το “Μπράβο”, ή το “Πολύ την Κυριακή” και θα απευθύνεται στο σύνολο των τηλεθεατών. Ο ΑΝΤ1 προσπερνά πλέον τα ιταλικά πρότυπα και εφαρμόζει την αγγλοσαξονική σχολή. Το Sunday Live Show έρχεται με φόρα και θα έχει δύο παρουσιαστές, τους οποίους ,όμως, δεν είμαι σε θέση ακόμα να σας τους ανακοινώσω”.
Βέβαια, ο Γιάννης Λάτσιος μας είπε πως ο ΑΝΤ1 έχει αποκτήσει όντως και τα δικαιώματα της “Φάρμας” και του “I’ am celebrity get me out of here”, εξακολουθεί να έχει και τα δικαιώματα του “Dancing with the stars” και πως όλα αυτά κάποια στιγμή θα βγουν στον αέρα, μιας και είναι πρότζεκτ που πιστεύει το κανάλι.
Στην καθημερινή, μεσημεριανή ζώνη τώρα, συνεχίζει ακάθεκτο το “Ρουκ-Ζουκ” με την Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ κάθε απόγευμα στις 6.00 θα βγαίνει στον αέρα το ολοκαίνουργιο τηλεπαιχνίδι “Still Standing”, πιθανότατα με τον Νίκο Μουτσινά στο ρόλο του οικοδεσπότη.
Όσο αφορά τώρα στις σειρές; Στο νέο μενού του ΑΝΤ1 συμπεριλαμβάνονται σε πρώτη φάση και δύο φρέσκιες σειρές, το “Παρθένα Ζωή” και το “Κάτι χωρισμένα παλικάρια” του Βασίλη Θωμόπουλου.
Τέλος, είναι μάλλον ανησία να σου πω ότι συνεχίζουν κανονικά και του χρόνου και το “Καλημέρα Ελλάδα” του Γιώργου Παπαδάκη και το “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά, μιας και δεν πρόκειται για δύο απλές εκπομπές, αλλά για τα… θεμέλια του προγράμματος του ΑΝΤ1.

Read More

And More