Γιατί οι τηλεθεατές δεν είχαν… μαντήλι να κλάψουν για το χωρισμό της Φαίης;

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά χώρισαν! Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας χώρισαν! Και όπως θα έχεις καταλάβει έχει σημάνει τηλεοπτικός συναγερμός. Ναι, ζούμε νέες, μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές με όλες τις εκπομπές να δίνουν και τα… ρέστα τους γι ΄αυτό το θέμα.

Αναμφισβήτητα ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί είναι τεράστιος, θυμίζοντας τον αντίστοιχο ντόρο που είχε δημιουργηθεί και παλιότερα με τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, αν και δεν υπάρχει περίπτωση το διαζύγιο των Λιαγκο-Σκορδέων να γίνει… εθνικό διαζύγιο. Το εθνικό διαζύγιο αυτού του τόπου είναι μόνο ένα και είναι αυτό της Ελένης… Σε άλλη ανάρτηση θα σας εξηγήσω με λεπτομέρειες το γιατί…

Ετσι ,λοιπόν, μετά το ντόρο που έχει ξεσπάσει, όλοι στοιχημάτιζαν πως τα ποσοστά τηλεθέασης του “Πρωινού” θα πάρουν την ανηφόρα κι από εκεί που η εκπομπή έτσι κι αλλιώς πρωταγωνιστούσε στους πίνακες τηλεθέασης, στη μετά διαζυγίου εποχή θα απογειωνόταν κανονικά, σημειώνοντας τρελές επιδόσεις, μιας και οι πάντες θα ήθελαν να δουν την μεγαλχολική πριγκίπισσα του ΑΝΤ1.

Ελα, όμως, που οι μέρες περνούν και το “Πρωινό” δεν… απογειώεται; Ακόμα και την περασμένη Δευτέρα που όλα τα βλέμματα υποτίθεται πως ήταν στραμμένα στη καθημερινή, ψυχαγωγική ζώνη του ΑΝΤ1 και στη Φαίη, ο μέσος όρος του “Πρωινού” κινήθηκε γύρω στο 29,0%, την ώρα που η συγκεκριμένη εκπομπή έτσι κι αλλιώς φτάνει με άνεση το 25,0% κατά μέσο όρο, όλες τις υπόλοιπες κανονικές μέρες που δεν συνοδεύονται με βόμβες μεγατόνων.

Με άλλα λόγια; Οχι, οι τηλεθεατές δεν είχαν… μαντήλι να κλάψουν για την Φαίη. Και αν δε σου μιλήσω με απόλυτους αριθμούς, γύρω στους 355.000 ήταν οι τηλεθεατές που έσπευσαν να της… κρατήσουν το χεράκι, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και η ίδια.

Και η αλήθεια είναι πως το “Πρωινό” της Δευτέρας, ήταν κανονικά άρτος και θέαμα, μιας και η Φαίη όπως είναι φυσιολογικό και μελαγχόλησε και αναστέναξε και λύγισε και δάκρυσε και live εξομολόγηση μας έκανε, κοιτώντας μας στα μάτια!

Παρόλα αυτά, ο κόσμος δεν έσπευσε να είναι εκεί… Ο κόσμος δεν τρελάθηκε με το δράμα της, όπως ίσως να τρελαινόταν σε μία άλλη, παλιότερη πιο… αμέριμνη τηλεοπτική εποχή. Ο κόσμος τρελαίνεται καθημερινά σε τέτοιο βαθμό με τα δικά του προβλήματα, που εννοείται πως δεν μπορεί να τρελαθεί και με τα προβλήματα του δίπλα, πόσο μάλλον με τα προβλήματα του απέναντι που είναι στο γυαλί.

Χώρια που πλέον δεν υπάρχει και ο χρόνος… Δεν υπάρχει ο χρόνος για να χαζέψει κανείς την ζωή του άλλου που βρίσκεται πίσω από τη γυάλινη βιτρίνα της μικρής μας οθόνης. Δεν υπάρχει ο χρόνος – ούτε καν δηλαδή – για να σηκώσει το τηλέφωνο και να κάνει το… πατροπαράδοτο κους-κους με την φίλη του ή τον φίλο του. Τώρα; Τώρα όλοι τρέχουμε…Η΄μάλλον ΜΟΝΟ τρέχουμε!

Και για του λόγου το αληθές; Ενώ μοιραία έχει δημιουργηθεί τεράστια ίντριγκα και παρασκήνιο,το “Πρωινό” τη Τρίτη έκανε μόλις 23,0% και χθες Τετάρτη 23,6%.

Αντε πάμε γι ‘ άλλα!!!


Read More

And More