Γιατί στην ελληνική τηλεόραση χωρούν μόνο οι… τρέσες, η σιλικόνη και το μανικιούρ χιλιόμετρο;

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά η βραδινή, ψυχαγωγική υποτίθεται ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης, έχει πλημμυρίσει από σεξιστικά βίντεο, αφιερώματα και εννοείται σεξιστικές συνεντεύξεις. Ναι, η ψυχαγωγία μας έχει να κάνει μόνο με τις απανταχού σιλικόνες αυτού του τόπου, τα αβυσσαλέα ντεκολτέ και τα καυτά μίνι, τις τρέσες και τα μανικιούρ-χιλιόμετρο. Για τόσο πεινασμένους μας περνάνε στα κανάλια, γι ΄αυτό και τον πρώτο λόγο έχουν οι πρώην και νυν πορνοστάρ, όπως επίσης παντός τύπου περιφερόμενες, διακαναλικές «γλάστρες».

Γι ΄αυτό και πραγματικά κόλλησα τις προάλλες στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, όταν τον είδα να κάνει την έκπληξη και να έχει φέρει στο πλατό τον Ανθυποπλοίαρχο του Λιμενικού Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος με το σκάφος του, έχει σώσει εκατοντάδες ζωές προσφύγων, μέσα από τα παγωμένα νερά του Αιγαίου.

Ένα άνθρωπος συγκλονιστικός… Ενας άνθρωπος που σε κάνει να θες να σηκωθείς από το καναπέ σου και να υποκλιθείς στο μεγαλείο του. Αλήθεια, γιατί αυτοί οι Άνθρωποι δεν χωράνε στην ελληνική τηλεόραση; Γιατί Άνθρωποι που πάνω απ ΄όλα θα ψηλώσουν την ψυχή μας στέλνοντας πολύ συγκεκριμένα μηνύματα, δεν βρίσκουν χώρο στις late night εκπομπές; Γιατί σε αυτές τις εκπομπέςθα μου πείτε, φιλοξενείται συνήθως ότι πιο ακραίο, επικίνδυνο και προκλητικό…


Read More

And More