Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.10.2011 | 08:00
Νάνσυ Νικολαΐδου

Γιατί το ΕΣΡ τραβάει το... αυτί στα κανάλια ;

Γιατί το ΕΣΡ τραβάει το... αυτί στα κανάλια ;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Το αυτί κυρίως στα ιδιωτικά κανάλια αποφάσισε να τραβήξει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Το ΕΣΡ αποφάσισε να βάλει τις φωνές στους τηλεοπτικούς σταθμούς, στην προσπάθειά του να τους επαναφέρει στην... τάξη !

Τι ενόχλησε ,όμως, αυτή την φορά τα μέλη του ΕΣΡ; Οι βασανιστικές και άκρως ενοχλητικές η αλήθεια είναι, επαναλήψεις. Ναι, μέχρι και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απήδησε με το ασταμάτητο αναμάσημα του τηλεοπτικού προγράμματος διακαναλικά και έτσι τους έστειλε την παρακάτω σύσταση - ειδοποίηση :

"...Με αφορμή την επιμήκυνση της διάρκειας μετάδοσης εκπομπών σε επανάληψη πέραν της θερινής τηλεοπτικής περιόδου και της συνταγματικά κατοχυρωμένης υποχρέωσης των δημόσιων και ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών να εξασφαλίζουν την ποιοτική στάθμη των προγραμμάτων που μεταδίδουν, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης εξέδωσε σήμερα υπόδειξη προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς, υπενθυμίζοντάς τους, μεταξύ άλλων, την υποχρέωσή τους για ανάπτυξη και παραγωγή προγραμμάτων από τους ίδιους τους σταθμούς στους τομείς της ενημέρωσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας..."

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 21:36

Top 10