Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη ηχηρή αποχώρηση από το “Late Night” και τα σενάρια της… επίσκεψης της Φαίης στην εκπομπή! Όλο το ρεπορτάζ…

Ήταν μόνο ζήτημα χρόνου… ‘Ηταν μόνο ζήτημα χρόνου να “σκάσει” η είδηση της πρώτης αποχώρησης από το “Late Night” του Γιώργου Λιάγκα. Η΄ μάλλον για να ακριβολογώ, ήταν μόνο ζήτημα χρόνου να “σκάσει” η είδηση της συγκεκριμένης αποχώρησης.

Γιατί σου το λέω αυτό λατρεμένη; Γιατί ήταν αναμενόμενο πως θα υπάρξουν αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με τα κείμενα της εκπομπής, τα οποία δέχτηκαν κάτι παραπάνω από αυστηρή κριτική. Τα κείμενα του Γιώργου κυρίως στο πρώτο κομμάτι του “Late Night”, – εκεί που επιχειρεί το τηλεοπτικό του διάγγελμα -, δέχτηκαν απίστευτα πυρά και δικαίως, μιας και σε συνδυασμό με τις… λίγες πρόβες στο καθρέφτη του Γιώργου Λιάγκα, βγήκαν στον αέρα και μας “πάγωσαν” όλους, όπως φυσικά “πάγωσαν” και τις μετρήσεις της Nielsen.

‘Ετσι, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο Νίκος Ζαχαριάδης που τα υπέγραφε, πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής. Ο γνωστός και καταξιωμένος συνάδελφος – αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος -, δεν τα κατάφερε να πιάσει τους “κώδικες” του Γιώργου Λιάγκα, ο Γιώργος Λιάγκας κι αυτός από την πλευρά του, δεν μπόρεσε να πιάσει το “πνεύμα” και την γενικότερη φιλοσοφία του Νίκου και έτσι μοιραία οι δύο άνδρες αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους.

Χρέη κειμενογράφου ανέλαβε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο Δημήτρης μαζί με την βοήθεια της ομάδας του “Luben”, ανέλαβε να γράφει τα κείμενα της εκπομπής, μιας και πρώτον δεν είναι κάτι που το επιχειρεί για πρώτη φορά και δεύτερον; Γνωρίζει πολύ καλύτερα τον Γιώργο, τον τρόπο σκέψης του, το χιούμορ του, το στυλ του, γεγονός που αναμφισβήτητα θα λειτουργήσει θετικά.

“Ναι, ισχύει η είδηση ότι ο Νίκος Ζαχαριάδης δεν υπογράφει πλέον τα κείμενα της εκπομπής”, ασποκαλύπτει στο TLife υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 και συνεχίζει:

“Αυτά συμβαίνουν στις συνεργασίες. Επιχειρείς κάτι δεν σου βγαίνει; Δεν σου πάει; Το αφήνεις και πας παρακάτω και όλα καλά. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πως θα λειτουργήσει μία ομάδα προκαταβολικά και όπως λέει και ο λαός; “Κάθε αρχή και δύσκολη”. ‘Ολα τα πράγματα χρειάζονται χρόνο για να λειτουργήσουν…”

Κατά τα άλλα; Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί με την… μη είδηση ότι η Φαίη Σκορδά μπορεί να βρεθεί καλεσμένη στο “Late Night”. Και σου μιλάω για… “μη είδηση”, γιατί είμαι σε θέση να γνωρίζω, πως ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα. Ποτέ δεν θα πήγαινε η Φαίη στο Γιώργο, ούτε ο Γιώργος θα την καλούσε για να “πουλήσουν” τόσο φθηνά την προσωπική τους σχέση.

Δεν μπορείς να ξεπουλήσεις όσο-όσο έναν έρωτα, έναν γάμο, ένα διαζύγιο και το κυριότερο τα ίδια σου τα παιδιά για λίγα ψίχουλα τηλεθέασης.

Φυσικά την παραπάνω “τηλε-μπαρούφα” των τελευταίων ημερών, διέψευσε κατηγορηματικά σήμερα και η ίδια η Φαίη, μιλώντας στις κάμερες, κατά την διάρκεια βραδινής της εξόδου. Τι ακριβώς είπε;

“…Δεν το έχουμε συζητήσει. Ναι, δεν το έχουμε συζητήσει καν για το αν θα πάω καλεσμένη στο “Late Night”. Πάντως, νομίζω πως όχι. Νομίζω πως δεν θα πάω, αν και σας λέω δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Τώρα έτσι όπως το συζητάμε, τελείως αυθόρμητα σας απαντώ, πως νομίζω πως όχι”, δήλωσε η Φαίη χωρίς να χάνει στιγμή το χαμόγελό της, ενώ έσπευσε να συμπληρώσει, πως και ο Γιώργος Λιάγκας δεν πρόκειται να βρεθεί καλεσμένος στο “Πρωινό” της…”

Αυτά, γιατί η αλήθεια είναι πως πάντα “οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν και τους καλούς φίλους”!

Read More

And More