Γιώργος Λιάγκας : Το Mega προχώρησε στο… κούρεμα των αποδοχών του; Τι αποκάλυψε ο ίδιος…

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά, ίσως και να είναι η χειρότερη χρονιά στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης… Η κρίση βλέπετε έχει δείξει τα δόντια της και στον μαγικό, γυάλινο κόσμο της τιβι-τσας μας, με αποτέλεσμα να έχουν έρθει τα πάνω – κάτω και ακόμα και τα ονόματα εκείνα που βρίσκονται στην πρώτη τηλεοπτική γραμμή, να… παραμιλούν με τα νέα οικονομικά δεδομένα.

Ετσι, το… κούρεμα στις αποδοχές των τηλε-αστέρων και των τηλε-αστερίδων είναι πολύ της μόδας, μιας και το έχουν υιοθετήσει όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί, στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση ! Εξαίρεση στον κανόνα δεν θα μπορούσε να είναι ούτε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος δεν δίστασε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή του, να αποκαλύψει πως όντως έχει δεχθεί μείωση μισθού από το Mega !

«Επειδή ο άλλος βγαίνει στην τηλεόραση δε σημαίνει ότι παίρνει εκατομμύρια. Κάποιοι πάιρνουν. Δεν παίρνουν όλοι όμως. Πάντα κάποιοι έπαιρναν πάρα, πάρα πολλά λεφτά. Η μεγάλη πλειοψηφία δεν έπαιρνε ποτέ πολλά λεφτά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος για να παραδεχτεί στην συνέχεια πως είναι κι αυτός ένας από τους λίγους και καλοπληρωμένους παρουσιαστές :

«Οι παρουσιαστές κι αυτοί που παίρνουν λίγα περισσότερα λεφτά, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, είναι ένα 2% – 3% στο σύνολο των δημοσιογράφων» είπε και έσπευσε να συμπληρώσει :

«Οι δημοσιογράφοι και οι ρεπόρτερ που πληρώνονται με το βασικό μισθό έχουν πληγεί περισσότερο, ενώ εγώ που μου έκαναν μείωση, βγαίνω και μ’ αυτά που μου έκοψαν, γιατί παίρνω καλά λεφτά. Αυτός όμως που παίρνει 800 ευρώ και του τα έκαναν 600, μετά από τις 20 του μήνα δε βγαίνει».

Read More

And More