Γιώργος Μαυρίδης: Η απάντησή του στη Φαίη μετά τις δηλώσεις της στο “Πρωινό” πως δεν τον… ξέρει!

Αλήθεια, αλλά την περασμένη εβδομάδα μας άφησε όλους… “παγωτό” η δήλωση της Φαίης Σκορδά, πως δεν γνωρίζει το ποιός είναι ο Γιώργος Μαυρίδης.

Εντάξει, θα μου πεις λατρεμένη, δεν είπε ότι δεν ξέρει ποιός είναι κι ο… Τσίπρας. Ομως, κι από την άλλη μεριά, μην ξεχνάς πως η αγαπημένη Φαίη ζει στο πλανήτη τηλεόραση, δουλεύει σε αυτόν, παρακολουθεί τι γίνεται στα άλλα κανάλια και στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο… Η΄μήπως τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, η Φαίη ουσιαστικά ζει στο δικό της… πλανήτη;

Γιατί τι άλλο να υποθέσεις από την στιγμή που κάνει τηλεοπτικό πρωταθλητισμό, βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας και την ίδια ώρα ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ένα από τα πλέον ανερχόμενα πρόσωπα της τηλεόρασης, το “World Party” έκανε τεράστια επιτυχία για τέσσερα χρόνια στον Alpha, ο Γιώργος πρωταγωνιστεί σε χιλιάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο και σε χιλιάδες κομμάτια σε περιοδικά κι εφημερίδες, σε διαφημιστικά σποτ κι εκείνη δεν τον γνωρίζει;

Δεν μπορείς να πεις τίποτα… Είναι απλά η Φαίη και γι ΄αυτό την αγαπάμε!

Σήμερα ,λοιπόν, η κάμερα του “Πρωινού” είχε δηλώσεις του Γιώργου, την ώρα που έφευγε για “Nomads” και φυσικά η δημοσιογράφος έσπευσε να τον ρωτήσει πως του φάνηκε που η Φαίη έτσι αυθόρμητα, ειλικρινά κι αφοπλιστικά, δήλωσε πως δεν τον γνωρίζει!

Τι απάντησε ο Γιώργος;

“…Γιατί πρέπει να με ξέρουν όλοι; Καλά έκανε και δεν με ήξερε…. Τι θέλεις να σου πω γι’ αυτό; Προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν όλους όσους ανήκουν στον τηλεοπτικό χώρο, κατανοητό. Άλλωστε να σου πω κάτι; Και εγώ δεν βλέπω πολύ τηλεόραση. Την έχω και λειτουργεί περισσέρο σαν… φωτιστικό, λίγο πριν πέσω για ύπνο”!

Read More

And More