Γιώργος Μαυρίδης: Το μεγάλο μυστικό που κρύβει πίσω από το “Nomads”! Όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ…

Αναμφισβήτητα είναι ένα πρόσωπο που η τηλεόραση έχει αγαπήσει και ο κόσμος έχει λατρέψει… Αναμφισβήτητα είναι ένα πρόσωπο που τα έχει καταφέρει κι έχει ξεχωρίσει… Αναμφισβήτητα είναι ένα πρόσωπο που έχει κατορθώσει να αφήσει το δικό του ξεχωριστό τηλεοπτικό στίγμα, ίσως γιατί και ο ίδιος είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αναμφισβήτητα είναι ένα πρόσωπο ταλαντούχο που έχει μία διαφορετική ματιά απέναντι και στην τηλεόραση, αλλά και στα περισσότερα πράγματα σε αυτή τη ζωή κι αυτό μου αρέσει…

Ο λόγος τόση ώρα για τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος έχει έρθει με φόρα στους δέκτες μας τα τελευταία χρόνια και απ ΄ότι όλα δείχνουν θα μείνει στην… παρέα μας για πολλά χρόνια ακόμα.

Όπως θα γνωρίζεις ,ήδη, λατρεμένη, όλο το καλοκαίρι έγινε τεράστιος ντόρος σε σχέση με τον Γιώργο Μαυρίδη, μόλις έγινε γνωστό πως συζητά με τον ΑΝΤ1 για το “Nomads” και κυρίως; Μόλις έγινε γνωστό πως είναι από τους πρώτους με τους οποίους το κανάλι έδωσε και τα χέρια και θα φύγει για Φιλιππίνες.

Και ο ντόρος που προκλήθηκε δεν είχε να κάνει με την μεταγραφή του από τον Alpha στον ΑΝΤ1, – γιατί ουσιαστικά ο Γιώργος για να τα βρει με τους Αντεννικούς, έκλεισε πίσω του μετά από περίπου πέντε χρόνια την πόρτα του Alpha -, αλλά γιατί οι δημόσιες δηλώσεις του την προηγούμενη σεζόν σε ότι είχαν να κάνουν με το “Survivor” του ΣΚΑΙ, ήταν κάτι περισσότερο από καυστικές και… απαξιωτικές.

Οπότε, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να πουν πως πέρσι ο Γιώργος “έφτυνε” κατάμουτρα το αγριάλιτι του ΣΚΑΙ και φέτος; Σηκώνει την σημαία του “Nomads”! Τύπου, τιμή και δόξα στην τούμπα, κολοτούμπα, ανακυβίστηση, κυβίστηση και όλα τα σχετικά!

Όμως, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, όχι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο Γιώργος δεν πήγε τελικά στους “Νομάδες” γιατί άλλαξε η τηλεοπτική του κοσμοθεωρία. Δεν πήγε στους “Νομάδες” γιατί αποφάσισε να… εκτιμήσει τα αγριάλιτι, ούτε γιατί έτσι πίστεψε πως θα κάνει καριέρα ή θα βρεθεί στην επικαιρότητα. Άλλωστε, δεν το είχε ανάγκη.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου, ο Γιώργος πήγε στο “Nomads”, έχοντας ένα μυστικό. Ένα μυστικό ιερό και πολύτιμο που έκρυψε πίσω από αυτή την απόφασή του. Ένα μυστικό για το οποίο πήγε στο “Nomads”.

Ένα μυστικό το οποίο όπως μου είπαν χαρακτηριστικά; “Όταν ο Γιώργος το αποκαλύψει, θα κλείσει πολλά στόματα. Θα δώσει μία πληρωμένη απάντηση, σε όλους όσους έσπευσαν να τον “σταυρώσουν” σε σχέση με τις περσινές του δηλώσεις για το “Survivor” και για την φετινή συμμετοχή του στο “Nomads”…”

Και φυσικά αμέσως έπεσε στο τραπέζι η ερώτηση, για το αν αυτό το μυστικό του Γιώργου, έχει να κάνει με την έντονη φιλανθρωπική του δράση και για το αν τα χρήματα τα οποία θα πάρει για την συμμετοχή στο “Nomads”, θα τα διαθέσει για την ενίσχυση κάποιας συγκεκριμένης φιλανθρωπικής εκστρατείας που έχει αποφασίσει να συμμετέχει.

“Δεν είμαι σε θέση να σου αποκαλύψω εγώ το μυστικό του Γιώργου”, μου είπαν οι πηγές μου και έσπευσαν να συμπληρώσουν:

“Μπορεί να είναι κι αυτό, μπορεί να είναι και οτιδήποτε άλλο. Πάντως, πίστεψέ με, όταν ο Γιώργος αποκαλύψει τον λόγο που βρέθηκε στο “Nomads”, κανείς δεν θα έχει να του πει, απολύτως τίποτα. Ο Γιώργος μπήκε στο παιχνίδι για πολύ συγκεκριμένους λόγους”.

Οπότε μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται προσεχώς με φόρα από τις Φιλιππίνες ή μάλλον μόλις ο Γιώργος Μαυρίδης βρεθεί και πάλι στα πάτρια εδάφη.

Σίγουρα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε το τι τον οδήγησε στο παιχνίδι του ΑΝΤ1…

Read More

And More