Γιώργος Παπαδάκης: Μας είπε και πάλι “Καλημέρα Ελλάδα”! Ποιό ήταν το μήνυμα και η υπόσχεση που έδωσε στους τηλεθεατές;

Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Ο Γιώργος Παπαδάκης από σήμερα φόρεσε και πάλι το… στέμμα του και επέστρεψε δριμύτερος στους δέκτες μας. Ο “βασιλιάς” της καθημερινής, πρωινής ζώνης όχι μόνο του ΑΝΤ1, αλλά όλης της τηλεόρασης, – είναι βλέπεις… διακαναλικό φαινόμενο -, μας είπε για 29η χρονιά “Καλημέρ α Ελλάδα”.

Ο γνωστός δημοσιογράφος με το γνωστό πάθος που τον χαρακτηρίζει, βρίσκεται από σήμερα το πρωί στις τηλεοπτικές και δημοσιογραφικές επάλξεις, πανέτοιμος να δώσει για ακόμα μία σεζόν την μάχη της ενημέρωσης.

Νέα σεζόν, νέα δεδομένα στο “Καλημέρα Ελλάδα”; Οχι… Στο “Καλημέρα Ελλάδα” δεν αλλάζει τίποτα, γιατί έτσι ακριβώς έχουν λατρέψει οι τηλεθεατές αυτή την συγκεκριμένη εκπομπή και την έχουν ανεβάσει στο “θρόνο” της τηλεθέασης για σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Το μόνο που άλλαξε φέτος, είναι το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπαδάκης επανεμφανίστηκε στους δέκτες μας, κουβαλώντας 15 κιλά λιγότερα, μιας και είπε να γίνει πιο… fit αυτή τη χρονιά.

Εννοείται πως ο κύριος Γιώργος όλων μας, θέλησε να στείλει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στους τηλεθεατές, ενώ δεν δίστασε και να δεσμευτεί και για κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Ιδού τι μας είπε, τι είπε στο κόσμο που τον παρακολουθεί πιστά, σε αυτή την πρώτη καλημέρα:

“… “Kαλημέρα Ελλάδα”! Kαλημέρα φίλες και φίλοι! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ξαναγυρίζουμε σπίτι μας, γιατί θεωρούμε αυτό τον χώρο σπίτι μας. Είναι το δεύτερο σπίτι μας. Έχουμε ένα σπίτι που κοιμόμαστε κι ένα σπίτι που δουλεύουμε. Έχουμε το σπίτι με την οικογένειά μας, αλλά έχουμε και το σπίτι με όλη αυτή την οικογένεια… Την οικογένεια των ανθρώπων που είναι πίσω από τις κάμερες, των ανθρώπων που είναι στο κοντρόλ, των ανθρώπων που είναι στους δρόμους, αλλά πάνω απ’ όλα των ανθρώπων που είναι στους τηλεοπτικούς δέκτες και μας παρακολουθούν.

Σας στέλνουμε την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας που τόσα χρόνια έχουμε δημιουργήσει αυτή τη σχέση και που δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτα! Θα είναι μια σχέση που θα στηρίζεται στις δικές σας ανάγκες και στην προσπάθεια τη δική μας να τις δημοσιοποιήσουμε και να πιέσουμε, ώστε κάποιοι να λύσουν προβλήματα…”

Φυσικά, δίπλα στο Γιώργο Παπαδάκη παρέμειναν σταθερά και ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Μπάγια Αντωνοπούλου. Άλλωστε, ο Γιώργος Παπαδάκης ανήκει στη κατηγορία εκείνη των παρουσιαστών που δεν τους αρέσει να αλλάζουν συνεργάτες σαν τα… πουκάμισα. Και μάλιστα; Του αρέσει να χτίζει σχέσεις χρόνων γύρω του και να έχει τους δικούς του ανθρώπους και μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Κράτα το

Read More

And More