Γνωστή (σου λέει…) λαική τραγουδίστρια, έξαλλη με το “Voice”!

Αυτά είναι… Να παρακολουθείς “Voice” και ταυτόχρονα να κάνεις την προσωπική σου… επανάσταση! Να βλέπεις “Voice” και με τις τοποθετήσεις σου να… πολεμάς το σύστημα! Να δίνεις μία… γροθιά στο μαχαίρι!

Γνωστή σου λέει αοιδός, ονόματι Ελένη Χατζίδου (συγνώμη αλλά προσωπικά δεν την γνωρίζω την συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα κι ευτυχώς έφτασε η στιγμή για να την μάθω…) παρακολουθούσε χθες το βράδυ το “Voice” στο ΣΚΑΙ και έγινε σου λέει έξαλλη…

Τόσο έξαλλη που δεν κρατήθηκε, πήρε το tablet ανά χείρας και προχώρησε στην τοποθέτηση… κόλαφο, μέσα από τις προσωπικές της σελίδες στα social-media!!!

Δεν άντεξε ,λοιπόν, η αοιδός με όσα έβλεπε στο talent show του ΣΚΑΪ και αναγκάστηκε και να αλλάξει κανάλι,αλλά και να… ξεσπάσει!
Μάλιστα, απ ΄ότι καταλάβαμε στη συνέχεια τα έβαλε με τους κριτές, αφού έγραψε στο Twitter: «Έλεος με το Voice που δεν έχει έναν κριτή λαϊκό τραγουδιστή και δεν γύρισε σε αυτό το παλληκάρι (Βαγγέλης). Πραγματικά έλεος».
Πυρ και μανία η πως την είπαμε; Ελένη Χατζίδου με τα όσα έβλεπε στην εκπομπή και μάλιστα φρόντισε να απαντήσει και σε φίλο της μέσω Twitter, λέγοντας: «Ρε το παιδί δεν είναι καν επαγγελματίας και ήταν φοβερός! Και γυρνάνε σε κάτι άντε να μην πω… το άλλαξα ήδη».
Δείτε την ανάρτησή της.

Read More

And More