Γρ.Αρναούτογλου – Εκ.Μποτρίνι: Τι έγινε στο καθοριστικό ραντεβού τους με τον ΑΝΤ1 και η νέα τους εκπομπή!

Τελικά εκτός από τις παλιές αγάπες, στον Παράδεισο πάνε και οι παλιές, καλές συνεργασίες και αν τύχει; Επαναλαμβάνονται κιόλας! Αυτό ακριβώς φαίνεται πως συμβαίνει και στην περίπτωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του ‘Εκτορα Μποτρίνι.

Οι δύο άνδρες βλέπεις, είχαν μία υπέροχη συνεργασία στο “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου” και αυτός ήταν και ο λόγος, που μόλις τα γυρίσματα του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού ολοκληρώθηκαν, έδωσαν υπόσχεση με την πρώτη τηλεοπτική ευκαιρία να ενώσουν και πάλι τους τηλεοπτικούς τους δρόμους.

‘Ετσι, η ευκαιρία αυτή δεν άργησε να παρουσιαστεί… Ο ΑΝΤ1 για ακόμα μία φορά θέλησε να ενώσει τις τηλεοπτικές δυνάμεις του γνωστού παρουσιαστή και του καταξιωμένου chef! Αποτέλεσμα; Ένα ολοκαίνουργιο οδοιπορικό με έντονη γαστρονομική γεύση ,ήδη, μαγειρεύεται και αν όλα πάνε σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό θα είναι μία εκπομπή για να… γλείφεις τα δάκτυλά σου!

Ο Γρηγόρης και ο Εκτορας, θα βρεθούν και πάλι παρέα,μόνο που αυτή τη φορά δεν θα κλειστούν στους τέσσερις τοίχους ενός πλατό… Αυτή τη φορά το πλατό τους θα είναι όλη η Ελλάδα, αλλά και όχι μόνο! Οι δυο τους ετοιμάζουν με εντατικούς ρυθμούς μία ταξιδιωτική εκπομπή, μέσα από την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε και σε όλες τις κουζίνες του κόσμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχα σήμερα, οι δυο τους χθες βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1, όπου και πραγματοποίησαν το τελευταίο και καθοριστικό ραντεβού τους με την διοίκηση. Ενα ραντεβού το οποίο έγινε σε πολύ καλό κλίμα και στο οποίο συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. Μέχρι; Μέχρι και οι χορηγοί, οι οποίοι απ ΄ότι έμαθα ήδη κάνουν… ουρά!

Καιρού θέλοντος και… χορηγού επιτρέποντος, όπως καταλαβαίνεις λατρεμένη, είναι μόνο ζήτημα χρόνου για το πότε ο Γρηγόρης και ο Έκτορας θα πιάσουν δουλειά. Όπως και να ΄χει η συγκεκριμένη εκπομπή δεν πρόκειται να βγει γρηγορότερα στον αέρα, πριν από τα τέλη Απριλίου.

Όσο για το αν προγραμματίζεται για το prime-time; Απ ΄ότι ξέρω προορίζεται για μεσημεράκι Σαββατοκύριακου! Πως έπαιζε το “Μπουκιά και Συγχώριο”; Ε, ακριβώς έτσι!!!


Read More

And More