Γρηγόρης Αρναούτογλου: Όλα όσα αποκάλυψε στο “Πρωινό” για το “Nomads” και όχι μόνο! “Κάποιοι με περιμένουν στη γωνία”.

Τυφώνας Άρνι… Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν το πρόσωπο εκείνο που έκανε φέτος ποδαρικό στο “Πρωινό” και στη Φαίη Σκορδά και όπως πάντα; Ηταν σαρωτικός…

Ο γνωστός παρουσιαστής δέχτηκε να είναι ο πρώτος που θα ευχηθεί “καλή αρχή” στην ξανθιά παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και έτσι εμφανίστηκε σήμερα στους δέκτες μας, πανέτοιμος για όλα! Κουρασμένος μεν, πανέτοιμος για όλα δε…

Ο Γρηγόρης τόσο με τα πρωινά του τρεχάματα για το ραδιόφωνο και με το τρέξιμο που εξακολουθεί να κάνει με τον ‘Εκτορα Μποτρίνι στους δρόμους και στα στέκια της Αθήνας (προκειμένου να καταφέρει να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του “My Way” πριν φύγει για Φιλιππίνες), όσο και με τις προετοιμασίες που έπρεπε να γίνουν για το “Nomads”, πραγματικά έχει φτάσει στα όριά του.

Παρόλα αυτά σήμερα βρέθηκε στο πλατό του ΑΝΤ1, όπου εννοείται πως μίλησαν με την Φαίη για το πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο , “Nomads”. Βέβαια, η συζήτηση δεν στάθηκε μόνο εκεί. Ο Γρηγόρης μίλησε για πολλά, ενώ δεν δίστασε να πει πως “κάποιοι τον περιμένουν στη γωνία”!

“…Δεν θεωρώ πως το “Nomads” είναι restart για μένα. Πιστεύεις Φαίη πως χρειαζόμαστε restart; Απλά σε ότι με αφορά, θέλω ν ΄αλλάζω συνεχώς πράγματα. Άλλοι παρουσιαστές φοβούνται ν ΄ αλλάζουν. Εμένα δεν με νοιάζει”, αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του γνωστού παρουσιαστή και έσπευσε να προσθέσει:

“Συνεχώς κρίνομαι… Όμως, μ ΄αρέσει να κάνω καινούργια πράγματα και να μην μένω στα ίδια. Δεν κρίνω αν είμαι καλός ή κακός. Απλά κάνω κάθε φορά κάτι νέο. Και κάθε φορά με το ίδιο πάθος. Δηλαδή, τώρα έχω το ίδιο πάθος για το “Nomads”, όπως είχα και για το πρωινό και για το βραδινό και για όλα. Το πάθος μου δεν αλλάζει ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το πρότζεκτ που αναλαμβάνω. Ο ενθουσιασμός μου ίσως αλλάζει και η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή ζω για την μέρα ποτυ θα ξημερώσει και θα είμαστε στις Φιλιππίνες και θα ξεκινήσει το γύρισμα”.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης δεν δίστασε να αναφερθεί και στα χρόνια που ήταν στο Mega και έπαψε να νιώθει καλά με αυτό που έκανε και πιο συγκεκριμένα με τον “Ομορφο κόσμο το πρωί”.

“…Όταν σταμάτησα από το Mega, όταν έφυγα, εγώ δεν αισθανόμουν καλά. Τότε επί εποχής Πέτρου Μπούτου και πρωινού. Και είχα συμβόλαιο. Τους είπα ότι νιώθω ότι δεν έχω το ίδιο πάθος γι΄ αυτό το πράγμα, τον ίδιο ενθουσιασμό και έμεινα εκτός. Δεν φοβάμαι να μείνω εκτός. Δεν φοβάμαι μήπως ξεχαστώ. Και τότε οι άνθρωποι μου είχαν δώσει αυτό το χρόνο, παρά το γεγονός ότι είχα συμβόλαιο και με πλήρωνα κι εγώ ουσιαστοκά καθόμουν. Τότε που ήταν άλλες οι τηλεοπτικές εποχές.

Αν νιώσω ότι δεν είμαι καλά, ότι δεν θα μπορέσω να κάνω σωστά την δουλειά μου, δεν έχω το άγχος να μην χαθώ. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει κανείς στη τηλεόραση με το… ζόρι. Προσπαθώ σε ότι κάνω να είμαι καλός. Δεν σου λέω ότι είμαι στα πάντα καλός. Ομως, σίγουρα ότι κι αν κάνω το κάνω με πάθος και με αφοσίωση. Γι ΄αυτό και κρίνομαι διαρκώς. Υπάρχουν κάποιοι που σε εκτιμούν και κάποιοι που σε περιμένουν πάντα στη γωνία”!

Και φυσικά αμέσως μετά τη συζήτηση μονοπώλησε το “Nomads”:

“Έχω κάνει δύο φορές ριάλιτι επιβίωσης. Το “Nomads” ,λοιπόν, θεωρώ πως είναι η επόμενη μέρα στα ριάλιτι επιβίωσης. Περνάμε μία κλίμακα πάνω με αυτό το πρότζεκτ. Όλα όσα προηγήθηκαν ήταν και ωραία και σημαντικά και το “Survivor” και όλα. Ομως, καλό είναι να προχωράμε…

Μιλάμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ριάλιτι πολύ σκληρής επιβίωσης. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι βασισμένο πάνω σε ένα σενάριο και σου δίνει την αίσθηση του σήριαλ.

Στο “Nomads” έχουμε να κάνουμε με τρεις ομάδες των 7 ατόμων. Η πρώτη ομάδα των 7 ατόμων θα είναι οι λεγόμενοι “διάσημοι”, οι άνθρωποι από την εγχώρια σόου-μπιζ. Η δεύτερη ομάδα είναι 7 άτομα από τον χώρο του αθλητισμού και η τρίτη ομάδα είναι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι, οι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας. Το έπαθλο που διεκδικούν είναι 150.000 ευρώ!

Όταν ,λοιπόν, ξεκινήσει το παιχνίδι θα έχει υπάρξει ένα αγώνισμα (θα υπάρχουν και ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα) από το οποίο θα εξαρτηθεί το που θα μείνει ποιός. Δηλαδή; Η νικήτρια ομάδα θα μείνει σε μία υπερπολυτελή βίλα με απίστευτη χλιδή και ανέσεις, η ομάδα που θα έρθει αμέσως μετά θα μείνει σε ένα χωριό των Φιλιππίνων και η τρίτη; Θα χαθεί στη ζούγκλα!

Και όταν σου λέω ότι η δεύτερη ομάδα θα μείνει σε χωριό των Φιλιππίνων, το εννοώ. Θα μείνει εκεί, εκεί θα δουλέψει, θα βοηθήσει τους αγρότες σε όλες τις δουλειές, τους ψαράδες τους πάντες, γιατί με αυτό το τρόπο θα έχει φαγητό και θα μπορέσει να ζήσει.

Όσο για την ομάδα της ζούγκλας; Τα μέλη της χαμένης ουσιαστικά ομάδας θα τα περάσουν πολύ δύσκολα γιατί θα μείνουν στη ζούγκλα χωρίς τίποτα. Χωρίς ίχνος φαγητού, χωρίς στέγη, χωρίς τίποτα…

Όλα αυτά θα ισχύουν για μία εβδομάδα. Οι αναμετρήσεις της κάθε εβδομάδας θα κρίνουν κάθε φορά και το ποιός θα μείνει που…

Σε ότι έχει να κάνει με την αποχώρηση, κάθε εβδομάδα θα έχουμε τρεις υποψήφιους. Τον ένα θα τον σώζει ο κόσμος και οι άλλοι δύο θα μονομαχούν και ο… καλύτερος και πιο δυνατός θα μένει. Όποιος χάνει; Θα αποχωρεί. Έτσι και ο πιο αντιπαθής παίκτης να είσαι, θα μπορείς να μείνει μέχρι τέλους, αν κι εφόσον είσαι δυνατός…”

Read More

And More