Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τα 25 χρόνια πορείας, το ”The 2Night Show” και η δικαίωσή του από τον Πέτρο Κωστόπουλο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται ασταμάτητα στο πόστο του παρουσιαστή από το 1991. Τα τελευταία 25 χρόνια, δηλαδή, μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που τον έχει αναδείξει και τον έχει επιβραβεύσει. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, πολλές φορές, έχει βρεθεί και στο στόχαστρο των τηλεκριτικών.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ. Παρουσιάζοντας το “The 2night show” στον ΑΝΤ1 έχει καταφέρει να γίνει buzz γύρω από το όνομά του. Ανάμεσα στα σχόλια που ακούγονται ή γράφονται είναι κι αυτά που μιλούν για “αντιγραφή” της εκπομπής του από αυτή του Πέτρου Κωστόπουλου.

“Αυτά τα περί ομοιότητας με την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου με κάνουν και γελάω”, είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Ιδέες. “Εκτιμώ πάρα πολύ τον Πέτρο Κωστόπουλο και μου άρεσε πολύ και σαν παρουσιαστής του late night που παρουσίαζε”, συμπληρώνει.

Και συνέχισε στην ίδια συνέντευξη: “Απλώς αυτά τα είδη των εκπομπών, ένα γραφείο, μια μπάντα, υπάρχουν εδώ και 50 χρόνια στην Αμερική. Ακόμα και την ίδια χρονιά, μπορεί να τα παρουσιάζουν και 10 διαφορετικοί άνθρωποι. Ακόμη και στο ίδιο κανάλι μπορεί να υπάρχουν 2 και 3 τέτοια σόου. Την εκάστοτε εκπομπή την κάνει ο παρουσιαστής. Ούτε τα σκηνικά, ούτε τα γραφεία.”

Σε αυτό τον δικαίωσε και ο πρώην εκδότης σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στο party του Σάκη Ρουβά. “Εκπομπές σαν αυτή που έκανα και του Αρναούτογλου υπάρχουν στην Αμερική την ίδια ώρα, σε όλα τα κανάλια”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και προφανώς θα συνεχίζουν να υπάρχουν και ο Γρηγόρης θα συνεχίσει να την κάνει στον ΑΝΤ1 καλώντας στο πλατό του όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Έχουν περάσει πολλοί μέχρι σήμερα και σίγουρα θα περάσουν ακόμα περισσότεροι τους οποίους όμως ο ίδιος προτιμά να μην αποκαλύψει μέχρι να έρθει η ώρα.

“Υπάρχουν πολλά πρόσωπα, πάρα πολλά. Θεωρώ ότι ακόμα και πρώτα ο θεός να ‘μαστε γεροί και με την υποστήριξη και την αγάπη του κόσμου ίσως και να έρθουν. Είναι μια πλειάδα ανθρώπων που θα ήθελα να τους κρατήσω για μένα”, δήλωσε στο περιοδικό.

Read More

And More