H Δούκισσα υποψήφια και για το “Master Chef Junior” ;

Ο ντόρος που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες γύρω απο το πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού, δεν λέει να κοπάσει… Οπως σας έγραψα τόσο χθες, όσο και μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Δούκισσα έχει εξελιχθεί σε σούπερ αγαπημένο παιδί του Mega, με αποτέλεσμα οι Megaλικοί να μην έχουν αποφασίσει απλά να την κρατήσουν στο δυναμικό τους και για του χρόνου έτσι στο…φλου, αλλά ήδη να βρίσκονται στην διαδικασία της αναζήτησης του πρότζεκτ που θα της ταιριάζει καλύτερα.

Αλλωστε, μην ξεχνάτε πως και φέτος μετά το τέλος του “Just” θέλησαν να την βγάλουν και πάλι στον αέρα και να μην την αφήσουν στον…. τηλε-πάγκο μέχρι του χρόνου και της είπαν αν ήθελε να αναλάβει την ενότητα των “Μεταμορφώσεων” στο “Πρωινό Μοu” ,με στυλιστικές συμβουλές και tips μόδας, αλλά η Δούκισσα, προτίμησε να κρατήσει… αποστάσεις ασφαλείας από το πρωινάδικο του καναλιού και έτσι έμεινε εκτός.

Ας γυρίσουμε ,όμως, στα σενάρια που παίζουν αυτές τις ημέρες και αφορούν στο τηλεοπτικό μέλλον της ξανθιάς παρουσιάστριας απο Σεπτέμβρη. Μέχρι τώρα, το σενάριο εκείνο που ακουγόταν απίστευτα έντονα μέσα στους διαδρόμους του καναλιού, ήταν το σενάριο που είχε να κάνει με την Δούκισσα και με την σκέψη να αναλάβει την παρουσίαση πρωινής, ψυχαγωγικής εκπομπής τα Σαββατοκύριακα, που μελετούν οι άνθρωποι της Μεσογείων μήπως βγάλουν στον αέρα από το Φθινόπωρο και μετά, κάτι για το οποίο ,ήδη, σας έχω μιλήσει απο χθες. Και ενώ αυτό το σενάριο άναβε πολλές… φωτιές αυτή την έβδομάδα στο Mega, ήρθε και ακόμα ένα για να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις νεότερες πληροφορίες που άρχισαν να κυκλοφορούν από χθες το βράδυ με ταχύτητα φωτός, είναι οι πληροφορίες εκείνες που θέλουν την Δούκισσα να αναλαμβάνει την παρουσίαση του “Master Chef Junior”, μετά το… στράβωμα του τηλε-συνοικεσίου των Megaλικών με την Μαρία Μπεκατώρου !

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε χθες να κάνει δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του Star, αφήνοντας ουσιαστικά όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ! Τι δήλωσε μεταξύ άλλων ;

“Θα ήμουν θετική σε οτιδήποτε θα ένιωθα άνετα, όπου και θα δούλευα με συνεργάτες που θα με στηρίζουν και θα ήταν το κλίμα πολύ όμορφο», είπε χαρακτηριστικά.

Αποτέλεσμα; Μετά απ ΄όλα αυτά, τις επόμενες μέρες όπως καταβαίνετε, θα τρέξουν οι τηλεοπτικές εξελίξεις γύρω από το πρόσωπο της Δούκισσας και το μόνο που μένει να δούμε είναι, για το αν θα βάλει τον σκούφο του “Master Chef Junior” ή αν θα τολμήσει να μας σερβίρει… “πρωινό καφέ” τα Σαββατοκύριακα, αν και εφόσον επαναλαμβάνω, δημιουργηθεί τελικά αυτή η τηλεοπτική ζώνη, στο πρόγραμμα του Mega.

Για να δούμε, τι θα δούμε….

Read More

And More