Η Αργυρώ όντως του χρόνου θα παίρνει… “Πρωινό” μαζί με τους Λιάγκα – Σκορδά ;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί απο χθες με την είδηση που θέλει την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να είναι έτοιμη να δώσει τα χέρια με το Mega και να παίρνει από Οκτώβρη κάθε πρωί… “Πρωινό Mou” μαζί με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Βλέπετε, ως γνωστόν ο Βασίλης Καλλίδης αποτελεί παρελθόν για το Μεγάλο Κανάλι, οπότε το σε ποιανού τα χέρια θα περάσουν οι… κουτάλες του “Πρωινού”, είναι κι αυτό ένα ζήτημα !

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η Αργυρώ όντως δέχτηκε στις αρχές του καλοκαιριού κάποιες κρούσεις από τους ανθρώπους του Mega, προκειμένου η νέα τηλεοπτική χρονιά να την βρει στην Μεσογείων, όμως, έκτοτε οι επαφές αυτές “πάγωσαν”. “Πάγωσαν” μέχρι και αυτές τις ημέρες που έμελλε αυτή η πολιορκία να ξανά φουντώσει.

Ναι, οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού θέλουν με τα χίλια να συνεργαστούν με την γνωστή μαγείρισσα, μόνο που δεν είναι σίγουρο για το αν αυτή η πολιορκία έχει να κάνει μόνο για το “Πρωινό Μou” ή για το αν αφορά και κάποια εκπομπή μαγειρικής που σκέφτονται οι Megaλικοί να εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

Πάντως, στενοί συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ,δήλωσαν χαρακτηριστικά στο “T-Life” :

“Η αλήθεια είναι πως εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το αν όντως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα ενταχθεί στην εκπομπή. Εμείς είμαστε ενημερωμένοι και απ ΄ότι ξέρουμε αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, πως στην κουζίνα του “Πρωινού Mou”, θα βρίσκεται ξανά ο Ακης Πετρετζίκης, με τον οποίο και η Φαίη και ο Γιώργος έχουν άριστες σχέσεις και η τηλεοπτική τους χημεία λειτούργησε πέρσι… Οπότε από την στιγμή που δεν έχει υπάρξει κάποια νέα συνάντηση με τους ανθρώπους του καναλιού και κάποια επίσημη ενημέρωση, δεν μπορούμε να ξέρουμε για το αν όντως η Αργυρώ θα ανήκει από Οκτώβρη στην ομάδα της εκπομπής…”

Οσο δε για τα σενάρια που θέλουν την Αργυρώ να την διεκδικεί με επιμονή και η Ελένη Μενεγάκη, προκειμένου η νέα τηλεοπτική χρονιά να τις βρει και πάλι παρέα στο ίδιο πλατό, αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο σενάρια !

Οι πληροφορίες μας από την Κάντζα, μας λένε πως δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση ανάμεσα στην ωραία Ελένη και στην Αργυρώ που να έχει να κάνει με την τηλεοπτική επανασύνδεσή τους !

Read More

And More