Η Δέσποινα Καμπούρη – αν και… φρέσκια μανούλα – επιστρέφει στις οθόνες μας…

Τι κι αν είναι μόλις… δύο μηνών μανούλα; Τι κι αν είναι – εννοείται – τρελαμένη με την κόρη της; Τι κι αν δηλώνει κι… επισήμως χαζομαμά; Η Δέσποινα Καμπούρη αποφάσισε να μην κάτσει σπίτι, αλλά να τολμήσει και να συνδυάσει την μητρότητα με την εργασία.

Πιο συγκεκριμένα; Η νεαρή παρουσιάστρια αποφάσισε εκτός από το να είναι 24 ώρες το 24ωρο μαμά, να επιστρέψει και στις τηλεοπτικές επάλξεις. Και μάλιστα; Μέσα από νέες τηλεοπτικές γειτονιές. Η Δέσποινα μετά από μία σειρά από επαφές και συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ, τελικά τα έδωσαν τα χέρια και έτσι λίαν συντόμως θα την δούμε να παρουσιάζει στο κανάλι του Φαλήρου την δική της, την κατά δική της εκπομπή.

Οχι, δεν πρόκειται για εκπομπή κοσμική ή εκπομπή τύπου life-style… Πρόκειται για μία εκπομπή που θα έχει να κάνει με θέματα υγείας και ευεξίας, οδηγώντας την Δέσποινα, σε εντελώς διαφορετικά, τηλεοπτικά μονοπάτια.


Η υγεία και η ευεξία ,λοιπόν, αποκτούν έναν σπουδαίο σύμμαχο: Την εκπομπή «Για μία καλύτερη ζωή», για την οποία έφτασε στα χέρια μας και το παρακάτω δελτίο Τύπου :

“…Όλοι προσπαθούν …για μία καλύτερη ζωή! Αυτή η προσπάθεια δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο… Με διάθεση και όρεξη θα παρουσιάζουν όλα εκείνα τα μικρά ή μεγάλα μυστικά που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή όλων. Ξεκινούν να διεκδικήσουν καθημερινά αυτό που αξίζει σε όλους …μία καλύτερη ζωή.

Η διατροφή, η ψυχολογία, το σώμα, οι οικογενειακές σχέσεις, η καθημερινότητα, μπορούν να αλλάξουν, να βελτιωθούν, αρκεί να μάθει ο καθένας τον τρόπο.
Μαζί με την εκπομπή οι τηλεθεατές θα ανακαλύψουν τα …μυστικά, που θα τους κάνουν περισσότερο υγιείς κι ευτυχισμένους. Σύμμαχοι στην προσπάθεια αυτή, οι καλύτεροι επιστήμονες και φυσικά όλοι οι φίλοι της εκπομπής.
«Για μία καλύτερη ζωή», θα επιχειρεί καθημερινά η Δέσποινα Καμπούρη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ…”

Read More

And More