Η Ελ. Ελευθερίου στο Eurovision in Concert 2012 !

Μία εκδήλωση που τα τελευταία χρόνια τείνει να καθιερωθεί σαν θεσμός στα πλαίσια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, είναι και το Eurovision In Concert, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, λίγο πριν τη διεξαγωγή της επίσημης διοργάνωσης.

Επί της ουσίας πρόκειται για μια μεγάλη συναυλία, στην οποία συμμετέχουν αρκετοί από τους εκάστοτε εκπροσώπους της επικείμενης Eurovision. Το συγκεκριμένο event έχει λάβει ιδιαίτερα μεγάλες διαστάσεις κατά το πρόσφατο παρελθόν, αφού ολοένα και περισσότεροι fans του διαγωνισμού ταξιδεύουν στην Ολλανδική πρωτεύουσα προκειμένου να το παρακολουθήσουν, ενώ για τους ίδιους τους καλλιτέχνες αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσουν τις συμμετοχές τους, λίγο πριν διαγωνιστούν επίσημα.

Το φετινό Eurovision In Concert διεξάγεται στις 22 Απριλίου, ακριβώς έναν μήνα πριν από την έναρξη του διαγωνιστικού τμήματος της φετινής Eurovision. Στην εκδήλωση αυτή έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 22 από τους συνολικά 42 φετινούς εκπροσώπους χωρών, ανάμεσα στους οποίους επιβεβαιώθηκε σήμερα και το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου. Η νεαρή ερμηνεύτρια θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το «Aphrodisiac» ενώπιον χιλιάδων fans, δίνοντας έτσι το στίγμα της φετινής συμμετοχής της Ελλάδας.

Εκτός από την εκπρόσωπο της χώρας μας, στη συναυλία αυτή θα παραστούν αντίστοιχα και οι ερμηνευτές των τραγουδιών από τις εξής χώρες: Ιρλανδία, Ισπανία, Γαλλία, Ρουμανία, Ουκρανία, Κύπρος, Βουλγαρία, Τουρκία, Ελβετία, Σλοβενία, Λετονία, Βέλγιο, ΠΓΔΜ, Άγιος Μαρίνος, Ουγγαρία, Ολλανδία, Γεωργία, Αυστρία, Λιθουανία, Φινλανδία και Αλβανία. Ο κατάλογος αυτός ενδέχεται να τροποποιηθεί τις επόμενες ημέρες, αφού -σύμφωνα με τους διοργανωτές- αναμένεται να προστεθούν μερικοί ακόμα καλλιτέχνες, από τις υπόλοιπες 20 χώρες του διαγωνισμού.

Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη εκδήλωση έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα επιτυχής για την χώρα μας, καθώς και ο εκπρόσωπος του 2011, Λούκας Γιώρκας, είχε παρευρεθεί στην αντίστοιχη διοργάνωση της περσινής χρονιάς. Αναλυτικό ρεπορτάζ σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το Eurovision In Concert 2012 θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε σε επόμενο άρθρο μας.

Πηγή: ogaegreece

Read More

And More