Η Ελ. Παπαβασιλείου δεν θα κάνει… “Κους-Κους” ! Ποιος αναλαμβάνει το τιμόνι της εκπομπής…

Μπορεί το “Κους-Κους” να συνεχίζει απτόητο την τηλεοπτική του πορεία στον Alpha ,όμως, αυτή η φετινή χρονιά θα είναι μία εντελώς διαφορετική χρονιά τόσο για εκείνο, όσο και για τους συντελεστές του. Βλέπετε, η τηλεοπτική χρονιά θα ξεκινήσει, αλλά η Κατερίνα Καραβάτου δεν θα βρίσκεται στο πόστο της.

Ναι, το “Κους-Κους” θα ξεκινήσει με την Κατερίνα να βλέπει τους συνεργάτες της από τον καναπέ του σπιτιού της, αφιερώνοντας για περίπου δύο μήνες, όλο το ενδιαφέρον της και την προσοχή της, μόνο στην κορούλα της που ότι θα έχει έρθει στην ζωή της.

Ετσι, ιδιαίτερος λόγος έχει γίνει όλο το καλοκαίρι για το ποιος ή ποια θα αναλάβει την παρουσίαση του “Κους-Κους”, όσο καιρό η Κατερίνα απουσιάζει. Μάλιστα, σύμφωνα με την φημολογία της εποχής, οι περισσότεροι έκαναν και κάνουν λόγο, πως χρέη τηλε-παρουσίασης θα αναλάβει η Ελενα Παπαβασιλείου.

Μία είδηση η οποία παρά το γεγονός πως έχει αναπαραχθεί με τρέλα σχεδόν απ ΄όλα τα Μέσα, τελικά δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Μάλιστα, για να ακριβολογώ, διαψεύδεται κιόλας ,τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα τηλε-δεδομένα. Με άλλα λόγια; Απ ΄ότι μου είπε ένα πουλάκι εκεί στην Κάντζα το οποίο ξέρει πολλά, δεν έχει τεθεί θέμα, μα κανένα θέμα να αναλάβει η Ελενα Παπαβασιλείου την παρουσίαση της εκπομπής.

Το πιο πιθανό είναι λέει – σύμφωνα με αυτά που έχουν συζητηθεί στις συσκέψεις – την παρουσίαση της εκπομπής να την αναλάβουν εκ των ενόντων όλοι οι συντελεστές της, όπως έχει γίνει άλλωστε και όλες τις υπόλοιπες φορές που η Κατερίνα Καραβάτου έχει χρειαστεί να λείψει από το πόστο της.

Και η θέση που μένει κενή ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς στο “Κους-Κους”, δεν είναι μόνο η θέση της παρουσίασης, αλλά και της αρχισυνταξίας. Οπως σας είχα γράψει πριν από αρκετό καιρό, αποτελεί παρελθόν για την εκπομπή η επί χρόνια αρχισυντάκτριά της Μαίρη Παλιαλέξη και τα ηνία της πίσω από τις κάμερες σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, θα αναλάβει ο Βασίλης Γρηγορόπουλος ,ο οποίος εδώ και καιρό εργάζεται στην συντακτική ομάδα της εκπομπής.

Read More

And More