Η Ελένη πάει… ΑΝΤ1 ;

Αναμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο χαρισματικά πλάσματα του καλλιτεχνικού χώρου… Αναμφισβήτητα το ταμπεραμέντο της το έχουν λίγοι, όπως και λίγοι είναι κι εκείνοι οι καλλιτέχνες που έχουν αγαπηθεί τόσο… γενναιόδωρα από τον κόσμο. Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Ελένη Ράντου.

Η γνωστή ηθοποιός είτε μέσα από το θέατρο, είτε μέσα από τον κινηματογράφο, είτε μέσα από την τηλεόραση, έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να κερδίσει το στοίχημα της… επιτυχίας. Κυρίως δε η τηλεόραση την έχει λατρέψει ! Σε όσες σειρές κι αν έχει εμφανιστεί η Ελένη, έχει καταφέρει να κάνει τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινα και να χαρίσει απίστευτες κι ,όμως, αληθινές επιτυχίες σε όσα κανάλια έχει δουλέψει.

Ετσι, σύμφωνα πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο ΑΝΤ1 έχει ξεκινήσει να πολιορκεί στενά την Ελένη Ράντου, ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς. Το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει διακαώς την Ελένη από Οκτώβρη στο δυναμικό του και οι άνθρωποί του, έχουν βαλθεί να την πείσουν με κάθε τρόπο, τάζοντάς της… γη και ύδωρ !

Και αυτό γιατί; Γιατί ας μην ξεχνάμε πως η τελευταία δουλειά της ηθοποιού, η “Εργαζόμενη Γυναίκα” δεν έτυχε και της καλύτερης μεταχειρήσεως από το κανάλι – μεταξύ άλλων, ούτε που ξέρω πια, το πόσες φορές είχε μετατεθεί η πρεμιέρα της – για να μην σας μιλήσω και για το γεγονός ότι όλοι οι συντελεστές άρχισαν να κυνηγούν τα λεφτά τους με το… τουφέκι γιατί η εταιρία παραγωγής που είχε αναλάβει την συγκεκριμένη δουλειά, δεν τους πλήρωνε. Ετσι, η Ελένη είχε αγανακτήσει και είχε αποφασίσει να μην ξανά κάνει τηλεόραση, παρά μόνο αν βρισκόταν στον δρόμο της, μία πρόταση που να την ενθουσίαζε πραγματικά…

Και αυτή η πρόταση ίσως να βρέθηκε… Οι Αντεννικοί πολιορκούν την ωραία Ελένη τους, γιατί την θέλουν να εμφανιστεί στην ολοκαίνουργια σειρά που ετοιμάζουν μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα, “Family Story”. Ναι, θέλουν η Ελένη να κρατήσει τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την ολοκαίνουργια, γλυκόπικρη κωμωδία του γνωστού σεναριογράφου, ενώ για τον ανδρικό πρωταγωνιστικό ρόλο, έχουν κάνει σειρά επαφών με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Read More

And More