Η Ευγενία είναι πανέτοιμη για την Δευτεριάτικη πρεμιέρα της… Ποιοι θα της κάνουν ποδαρικό;

Η Ευγενία Μανωλίδου επιστρέφει στα παρασκήνια του “Dancing with the stars”, αυτή τη φορά όχι για να χορέψει, αλλά για να μας αποκαλύψει τα πάντα για το χορό και για το αγαπημένο μας χορευτικό talent show!
Το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα του 2010 στο prime time του BBC2, έρχεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα στις 19:00, μια μέρα μετά τη μεγάλη πρεμιέρα του “Dancing with the stars”, για να κάνει το χορό καθημερινή μας συνήθεια!
Ζωντανά και με ρυθμό, το “Dancing with the stars, daily” μας παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις στο show. Η Ευγενία Μανωλίδου θα φιλοξενεί καθημερινά celebrity guests από όλους τους χώρους και βέβαια από το Κυριακάτικο σόου. Την πρώτη εβδομάδα, την εκπομπή θα επισκεφθούν μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Έρρικα Πρεζεράκου την Τρίτη 22/3 και η Μιμή Ντενίση την Τετάρτη 23/3. Παράλληλα, όλοι οι διάσημοι διαγωνιζόμενοι του show θα περνάνε κάθε εβδομάδα από το “Dancing with the stars, daily”.
Στην εκπομπή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τις πρόβες και τις προετοιμασίες των χορευτικών ζευγαριών για το επόμενο σόου, τις αντιδράσεις και τα σχόλιά τους για όσα συμβαίνουν. Και παράλληλα, θα μάθουμε τα πάντα για το χορό ball room και latin και θα ενημερωθούμε για όλα τα ενδιαφέροντα events που συμβαίνουν στη χώρα μας και αφορούν το χορό!
Εκτός από την Ευγενία Μανωλίδου, στο “Dancing with the stars, daily”, θα βρίσκεται άλλη μια παλιά γνώριμη: η διεθνής κριτής χορού, χορογράφος και προπονήτρια Γκαλένα Βελίκοβα, θα συμβάλλει στην εκπομπή με τις γνώσεις και την πείρα της δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη) σχολιάζοντας τις εμφανίσεις των ζευγαριών. Επιπλέον, τα ζευγάρια θα μας δείχνουν την πρόοδό τους και θα μοιράζονται μαζί μας τις δύσκολες, τις ευχάριστες και τις αστείες στιγμές από την υπέροχη εμπειρία που λέγεται χορός.
Ακόμη, θα μάθουμε τα πάντα για την τεχνική των χορών ballroom και latin από γνωστούς guest δασκάλους χορού και θα δούμε όλα τα αστέρια του περσινού “Dancing” να σχολιάζουν τις εξελίξεις και να στηρίζουν τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων. Από τη Δευτέρα ,λοιπόν, η Ευγενία Μανωλίδου θα μας παρουσιάζει όλα τα αστέρια, όλες τις αντιδράσεις και όλα τα παραλειπόμενα από το λαμπερό πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Read More

And More