Η Φαίη Σκορδά έρχεται στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1; Όλο το ρεπορτάζ…

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο… φουντώνει η φημολογία πως η Φαίη Σκορδά σκέφτεται πολύ σοβαρά να εισβάλλει στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Όσο περνούν οι μέρες τόσο… φουντώνει η φημολογία πως το γλυκό κορίτσι του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται για να κάνει το επόμενο, τηλεοπτικό της βήμα, – παράλληλα φυσικά με το πρωινό -, στο prime-time του καναλιού, το οποίο θα είναι λαμπερό, χαρούμενο, glamourous…

Και όλα αυτά; Με αφορμή σου λέει τα Χριστούγεννα. Ναι, με αφορμή τις γιορτές η Φαίη σκέφτεται να βάλει τα γιορτινά της και να μας χτυπήσει το κουδούνι βράδυ, για να μας κρατήσει συντροφιά, δοκιμάζοντας έτσι εκτάκτως τις τηλεοπτικές δυνάμεις της σε μία άλλη τηλεοπτική ζώνη.

Είναι ,όμως, όλα αυτά που άκουσα και διάβασα προσφάτως αλήθεια; Γιατί μην ξεχνάς λατρεμένη, πως παντού και πάντα μπορεί να υπάρχει ένας μύθος.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με όλα όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω μέσα από το ρεπορτάζ, όχι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όχι η Φαίη δεν έρχεται βράδυ στον ΑΝΤ1, ούτε με αφορμή τις φετινές γιορτές. Όχι, η Φαίη δεν θα είναι η οικοδέσποινα βραδινών, έκτακτων χριστουγεννιάτικων εκπομπών του ΑΝΤ1.

Όχι, ότι όλο αυτό δεν θα ήταν μία υπέροχη ιδέα, όχι ότι όλο αυτό δεν θα ταίριαζε στη Φαίη… Άλλωστε, σου το έχω ξανά γράψει λατρεμένη. Τα καλύτερα είναι μπροστά για την Φαίη, μιας και είναι η επόμενη, απόλυτη παρουσιάστριαν της ελληνικής τηλεόρασης και όντως από εκείνη μπορούμε να περιμένουμε πολλά και όχι μόνο πάντα πρωινά.

Όμως, η οικοδέσποινα του “Πρωινού”, δεν θα μας… σερβίρει βραδινό. Τουλάχιστον, δεν πρόκειται να το κάνει φέτος. Αυτά, γιατί και οι καλοί τηλεοπτικοί λογαριασμοί, κάνουν και τους καλούς φίλους.

Κατά τα άλλα, εννοείται πως μαζί με την ομάδα της ετοιμάζουν πολλά όμορφα πράγματα για τις γιορτές που έρχονται…

Read More

And More