Η Καλομοίρα έρχεται και πάλι στον ΑΝΤ1…

Ήρθες και μας άλλαξες την μοίρα, Καλομοίρα, Καλομοίρα! Τι κι αν έχουν περάσει τόοοσα χρόνια από το “Fame Story” και από την Καλομοίρα του… “μαρίδια και τυρί”; Τελικά για όλους εμάς εδώ στην Ελλάδα η Καλομοίρα θα είναι πάντα το Καλομοιράκι μας και η τηλεοπτική μας… λιακάδα, κάθε φορά που θα έρχεται στους δέκτες μας και με το γλυκό της χαμόγελο και τα… “καλομοιρίστικά” της θα μας κλείνει πονηρά το μάτι.

Έτσι, σου έχω ευχάριστα νέα λατρεμένη. Η Καλομοίρα επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και δίνει μαζί μας ένα ολοκαίνουργιο τηλεοπτικό ραντεβού. Μετά από ένα περίπου χρόνου (πέρσι αν θυμάσαι συτμμετείχε στο “Rising Star”) η Καλομοίρα έρχεται και πάλι έτσι για να μας φτιάξει την διάθεση και για να μας κάνει να χαμογελάσουμε.

Αυτή τη φορά ,όμως, αυτή η τηλεοπτική της επίσκεψη θα κρατήσει λίγο, μιας και θα έχουμε την ευκαιρία να την ξανά δούμε, μόνο μέσα από την εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη, “Celebrity Travel”.

Ο Νίκος Κοκλώνης, συνεχίζει το tour στη Νέα Υόρκη κι αυτή την Παρασκευή, όπου θα τον δούμε να συναντά στην “πρωτεύουσα του κόσμου” την Καλομοίρα (11.00 μ.μ.)!

Ο Νίκος γνωρίζει στην Καλομοίρα μέρη της πόλης και ελληνικά στέκια που δεν έχει επισκεφθεί μέχρι τώρα. Η Καλομοίρα τον ξαφνιάζει ευχάριστα με ένα δώρο έκπληξη που του παραδίδει στην κεντρικότερη πλατεία, την Time Square, στην καρδιά της πόλης.

Ο Νίκος Κοκλώνης μας ξεναγεί στα ακριβότερα καταστήματα της 5ης λεωφόρου, στον πύργο του Ντόναλντ Τράμπ, στη Wall Street, στον κεντρικό σταθμό των τρένων, στη μυστική αποβάθρα Νο61, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρίκιου και σε πολλά άλλα αξιοθέατα και σημεία, που η θέα της μαγευτικής μητρόπολης του πλανήτη είναι τόσο ξεχωριστή.

Μέσα σε όλες αυτές τις διαδρομές, θα παρακολουθήσουμε την Καλομοίρα να μιλάει ανοικτά για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, καθώς και για ποιο λόγο έφυγε από την Ελλάδα και ζει μόνιμα στην Ουάσινγκτον!

Read More

And More