Η Κατερίνα θα περάσει και πάλι την πόρτα του Alpha ;

Φήμες, φήμες, φήμες… Από την στιγμή που έγινε γνωστή η αποχώρηση του RTL Group από τον Alpha και κυρίως από την στιγμή που έγινε γνωστό πως το ιδιοκτησιακό καθεστώς του καναλιού περνά και πάλι στα χέρια του Δημήτρη Κοντομηνά, όπως σας είπα και προχθές, μία τρελή φημολογία έχει αρχίσει να κυκλοφορεί σε σχέση με τα… πάντα και τους πάντες εκεί στην Κάντζα.

Ετσι, ήταν απλά θέμα χρόνου το πότε ακριβώς θα μπλεκόταν σε αυτό το όργιο φημών και το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου. Και αυτό γιατί; Γιατί είναι γνωστό πως η ξανθιά παρουσιάστρια ήταν ένα από τα πλέον αγαπημένα παιδιά του Δημήτρη Κοντομηνά, οπότε τώρα που ο γνωστός επιχειρηματίας πιάνει και πάλι μόνος το τιμόνι του καναλιού, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως πράγματα με τα οποία διαφωνούσε και δεν του άρεσαν και είχαν γίνει στον Alpha μετά απο απόφαση των Γερμανών, θα αλλάξουν.

Και ναι, ο καλοκαιρινός αιφνιδιαστικός εξοστρακισμός της Κατερίνας από το κανάλι στο πλαίσιο του γενικότερου συμμαζέματος – σκούπα, στο οποίο προχώρησαν οι Γερμανοί στην προσπάθειά τους να συμμαζέψουν τα οικονομικά του σταθμού – ήταν κάτι που σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν άρεσε καθόλου στον Δημήτρη Κοντομηνά.

Αποτέλεσμα; Τώρα που το τηλεοπτικό σκηνικό στον Alpha άλλαξε, λέγεται πως ,ήδη, η νέα διοίκηση του σταθμού έχει προσεγγίσει και έχει αρχίσει συζητήσεις με την Κατερίνα Καραβάτου, προκειμένου η Κατερίνα να επιστρέψει δριμύτερη στα παλιά τηλεοπτικά της λημέρια.

Και μάλιστα, οι συζητήσεις αυτές λέει γίνονται και δεν έχουν να κάνουν μόνο με την επιστροφή της Κατερίνας, αλλά και με την επιστροφή του “Κους-Κους”, το οποίο σημειωτέον κόπηκε, ενώ φέτος είχε σημειώσει στους πίνακες τηλεθέασης μία από τις πιο επιτυχημένες – αν όχι την πιο επιτυχημένη – χρονιά του. Σημαντική σημείωση : Αν δε το “Κους-Κους” επιστρέψει, εννοείται πως το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει ρετουσαρισμένο για τα καλά και σε… πρωινή έκδοση, μιας και εννοείται πως μετά από αυτή την φετινή, τεράστια αλλαγή, η Ελένη Μενεγάκη δεν σκοπεύει από Σεπτέμβρη να ξανά αλλάζει ζώνη.

Στην προσπάθειά μου ,λοιπόν, να εξακρυβώσω το αν όλες αυτές οι επαφές αληθεύουν και το τι ακριβώς συμβαίνει με την Κατερίνα και το κανάλι της Κάντζας, επικινώνησα τόσο με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του Alpha, όσο και με στενά πρόσωπα από τον κύκλο της Κατερίνας και αυτό που κατάλαβα είναι, πως όντως έχει ανάψει και πάλι ένα φως στο τούνελ της επιστροφής της Κατερίνας.

Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί μπορεί κανείς για την ώρα να μην μου επιβεβαίωσε όλο αυτό το παρασκήνιο, όμως, και κανείς δεν φρόντισε να μου το διαψεύσει. Ολοι θέλησαν να τηρήσουν σιγή ιχθύος και απλώς μου ζήτησαν λίγο χρόνο, για να είναι σε θέση να μου μιλήσουν και να μου ξεκαθαρίσουν πράγματα.

Προσεχώς ,λοιπόν, θα σας έχω πολλά περισσότερα !

Read More

And More