Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φεύγει, ο Νίκος Μάνεσης έρχεται; Τέσσερις προτάσεις έχουν πέσει στο τραπέζι…

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φεύγει, ο Νίκος Μάνεσης έρχεται; Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί σήμερα από το πρωί με την είδηση που κυκλοφόρησε και θέλει τον γνωστό δημοσιογράφο να αναλαμβάνει από Οκτώβρη τα ηνία της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου του Alpha, μετά το τέλος του “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”!

Όντως ,λοιπόν, ο Νίκος Μάνεσης θα επιστρέψει σε παλιές τηλεοπτικές του συνήθειες (εμείς οι παλιότεροι θυμόμαστε καλά την πετυχημένη παρουσία του στο “Στούντιο με Θέα” του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα) και θα αναλάβει την νέα χρονιά να δώσει το φιλί της ζωής στο Σου-Κου του καναλιού της Κάντζας; Ένα Σου-Κου το οποίο τα τελευταία πέντε χρόνια για το χατίρι της… “παρουσιάστριας με το ζόρι”, τα πέρασε δύσκολα στους πίνακες τηλεθέασης!

Σύμφωνα ,λοιπόν, με αποκλειστικές μου πληροφορίες, ο Νίκος Μάνεσης κλήθηκε σήμερα το πρωί από την διοίκηση του καναλιού και σε πολύ καλό κλίμα, έκανε μία μεγάλη συζήτηση μαζί τους.

Και μπορεί όλοι να έσπευσαν να σταθούν στην πρόταση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος για το Σου-Κου, όμως, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, η συζήτηση αυτή δεν αφορούσε μόνο στο Σου-Κου…

Σαφέστατα και το κανάλι εμπιστεύεται πλήρως τον Νίκο Μάνεση για το Σαββατοκύριακο, αν και εφόσον φυσικά αποφασιστεί η… στροφή στην ενημέρωση, όμως, το θέμα δεν είναι μόνο αυτό!

“…Στον Νίκο γίνανε συνολικά τέσσερις προτάσεις. Τέσσερις σημαντικές προτάσεις και η συζήτηση δεν εξαντλήθηκε στο Σαββατοκύριακο”, αποκαλύπτουν στο “TLIFE” υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

“Με τον Νίκο συζητήσαμε και για την εκπομπή του “60 λεπτά Ελλάδα” και για την άκρως πετυχημένη παρουσία του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού τα Σαββατοκύριακα, αλλά και το ενδεχόμενο να αναλάβει την παρουσίαση καθημερινής, δημοσιογραφικής εκπομπής”!

Φυσικά έσπευσα να ρωτήσω για το αν η καθημερινή εκπομπή που έπεσε στο τραπέζι αφορά στο πρωί, οπότε αυτό σημαίνει ή ότι το “Happy Day” αλλάζει ώρα μετάδοσης, είτε ότι ενεργοποιείται η ζώνη του καναλιού από τις 10.00 το πρωί και μετά, όμως, τα στελέχη της Κάντζας, δεν θέλησαν να προχωρήσουν και σε άλλες αποκαλύψεις.

Εννοείται πως το ίδιο αρνητικοί ήταν στο να μου απαντήσουν περισσότερα, κι όταν τους ρώτησα για το αν αυτή η καθημερινή, ειδησεογραφική εκπομπή, είναι πιθανό να τοποθετηθεί στην απογευματινή ζώνη και συγκεκριμένα αμέσως μετά το τέλος της “Ελένης”. Μία ζώνη επίσης…πολύπαθη για τον Alpha!

Όπως και να ΄χει, ο Νίκος Μάνεσης ζήτησε να σκεφτεί όλα τα δεδομένα και να εξετάσει όλες τις παραμέτρους, γι ΄αυτό και δεν έδωσε καμία συγκεκριμένη απάντηση σήμερα. Οι οριστικές απαντήσεις του γνωστού δημοσιογράφου, θα δοθούν περί τα τέλη της εβδομάδας, αρχές της επόμενης, οπότε και θα τα ξανά πούμε!!!

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν…

Read More

And More