Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.02.2016 | 18:27

Η Ντίνα Νικολάου ταξιδεύει στην Πιερία και μαθαίνει να φτιάχνουμε μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και πράσο!

Η Ντίνα Νικολάου ταξιδεύει στην Πιερία και μαθαίνει να φτιάχνουμε μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και πράσο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
 Αυτή την Κυριακή, η  Chef  Ντίνα Νικολάου ταξιδεύει στον μυθικό νομό  της Πιερίας! Μαγεύεται από την φύση και τη θέα του Ολύμπου…Βγαίνει για σεργιάνι στους δρόμους του Λιτόχωρου…

Μαθαίνει πώς γίνεται παραδοσιακά το ζυμωτό ψωμί στον Άγιο Δημήτριο.. Συναντά τον  chef  Ανδρέα Γάβρη για να δοκιμάσει μια εύκολη, γρήγορη και δημιουργική συνταγή με φακές & καβουρμά! Επισκέπτεται   τον   παραδοσιακό   και   γραφικό   οικισμό   του   Παλαιού Παντελεήμονα.

Δοκιμάζει αρνάκι με δενδρολίβανο στο φούρνο και χυλοπίτες με τυρί από ταχέρια του Θοδωρή Γαλανού.Κάνει μια γλυκιά στάση για να γευθεί εκμέκ κανταΐφι και λεμονότουρτα από την χρυσοχέρα Φωφώ.



Τέλος, επιστρέφει στην Αθήνα γεμάτη έμπνευση και μας προτείνει: μανιτάρια γεμιστά   με  σπανάκι και πράσο,   γλυκόξινο   μοσχαράκι   με   κρεμμύδια   &   ρύζι μπασμάτι και τιραμισού με κράνα Ολύμπου

Περισσότερα την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στον ΣΚΑΪ στις 20:00
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10
close button

Κάντε Like: Tlife.gr στο Facebook