Η Ρούλα μιλάει για όλα !

Την κυνηγούν οι πάντες μετά μανίας ,αφού όλοι θέλουν να έχουν μία συνέντευξή της , ή έστω κάποιες δηλώσεις της! Ασχολούνται οι πάντες μαζί της μετά μανίας ,αφού Ρούλα είναι μόνο μία ! Ποια Ρούλα ; Η Ρούλα Κορομηλά, η οποία υπέκυψε στην στενή πολιορκία της Χριστίνας Λαμπίρη και έδωσα μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη ! Τι είπε ; Είπε τα πάντα !

Ξεκίνησε η συζήτηση απο τα ερωτικά της ,όπου και με τα ερωτικά της έκλεισε κιόλας !
“Επειδή ακούστηκαν διάφορα πράγματα μετά από κάποιες δηλώσεις που έκανα στο ραδιόφωνο ,πρέπει να πω πως δεν έχω σχέση …Και έτσι κι αλλιώς δε βγαίνω ποτέ να πω για το αν είμαι ερωτευμένη ή δεν είμαι… Μπορώ να κάνω πλάκα ,μπορώ να αστειευτώ ,όμως, δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο στον αέρα. Είμαι όμως καλά με την Ρούλα και ίσως αυτό να φαίνεται …Παλιά δεν είχα αυτοπεποίθηση, τώρα πια έχω και αυτό με έχει κάνει να βάλω και κάποιες άλλες προτεραιότητες στην ζωή μου…” ,είπε η Ρούλα και συνέχισε μιλώντας για την καριέρα της :

“Δεν θέλω τίτλους ,δεν θελω βασιλείες ,δεν θέλω ταμπέλες …Εντάξει έχω κάνει μία πορεία στην τηλεόραση, αλλά όλα αυτά δεν μ ΄αρέσουν” .

Οσο για το τι δηλώνει σε σχέση με το αν έπρεπε ή όχι να αναλάβει την παρουσίαση του “Bg Brother” ;

“Την καριέρα μου την έστησα μόνη μου… Δεν είχα ποτέ ούτε μέντορες, ούτε αυλικούς… Την καριέρα μου την έστησα με το ένστικτό μου… Βεβαίως και ακούω προσεκτικά όλες τις απόψεις. Το “Big Brother” έχει ζητηθεί ποικιλοτρόπως πριν καν ξεκινήσει και μπορώ να καταλάβω με ποιους σκοπούς μπορεί να ειπωθούν κάποια πράγματα. Θέλησα ,λοιπόν, να το κάνω στο πλαίσιο των υποχρεώσεων κα τω αναγκών ενός καναλιού.

Το “Big Brother” είναι μία διεθνής επιτυχία. Λοιπόν, εμείς έχουμε βγάλει στον αέρα ένα πρόγραμμα το οποίο δεν έχει στοιχεία που να ντρέπομαι να το παρουσιάσω. Δεν έχουμε κάνει ούτε κάτι κακό, ούτε έχουμε προσβάλει τον κόσμο.
Υπάρχουν και άλλα προγράμματα πολυ χειρότερα που παίζουν και σε καθημερινή και σε εβδομαδιαία βάση και με αυτά δεν ασχολείται κανείς…”

Εννοείται πως η Ρούλα Κορομηλά απάντησε και στην ερώτηση που έχει να κάνει με την σκληρή κριτική που δέχεται από την τηλε-κριτικό κ. Διαμαντάκου, αλλά και απο τον Νίκο Μουρατίδη :

“Δεν απαντώ σε αυτό το θέμα της κριτικής. Υπάρχει ένα κλίμα που εμένα ως προσωπικότητα ,ως χαρακτήρα και με την ποιοτητα που έχω ως άνθρωπος δεν με αντιπροσωπεύει. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να απαντήσω γιατί αυτή η διαδικασία θα είναι σκληρή. Δεν κάνουμε τηλεόραση για να είμαστε σε αντιπαλότητα με κανέναν και όλα αυτά τα πράγματα δεν γίνονται καθόλου τυχαία. Εχω μαθει όπως έχω κάποια όρια στην ζωή μου, να έχω και κάποια όρια και στην δουλειά μου. Δυστυχώς μπορεί κάποια στιγμή ,λοιπόν, να χρειαστεί να βάλω αυτά τα όρια ή να τα υπενθυμίσω σε κάποιους.

Εχω χορτάσει επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια ,έχω γευτεί την επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, οπότε θα ήμουν αχάριστη αν θα καθόμουν να ασχοληθώ με τον κάθε πικρόχολο ,ατάλαντο άνθρωπο που θέλει να στήσει στις πλάτες μας την καριέρα του. Προτιμώ ,λοιπόν, να απαντώ σε κυρίες και τσέντλεμαν …” ,πρόσθεσε η γνωστή παρουσιάστρια για να τελειώσει αυτή την συνέντευξη λέγοντας :

“Τα λάθη μου είναι για μένα και κάνω λάθω, μ ΄αρέσουν τα λάθη μου, δεν είμαι βιονική γυναίκα . Οι τηλεθεατές όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν αλλάξει γνώμη για μένα και δεν έχουν αλλάξει γνώμη, γιατί είμαι ίδια …Είμαι η ίδια Ρούλα που ξεκίνησε το ΄89 ,με την Ρούλα του 2010, μόνο που πια έχω περισσότερες εμπειρίες… Αλλες καλές και άλλες κακές !”

Read More

And More