Η Θεοφανία Παπαθωμά αναστατώνει την “Πολυκατοικία” !

Ενας ξαφνικός θάνατος φέρνει κοντά μια φαμ φατάλ της μικρής οθόνης και έναν αγαπημένο ζεν πρεμιέ. Η Θεοφανία Παπαθωμά εισβάλλει απόψε στις 9.50 μ.μ. στη ζωή των ενοίκων της θεότρελης «Πολυκατοικίας» του Mega και συγκεκριμένα στη ζωή του Τάκη (Γιάννης Τσιμιτσέλης). Ο πρόεδρος του εκδοτικού οίκου που δουλεύει η Λουκία πεθαίνει και τη διοίκηση αναλαμβάνει η τεθλιμμένη χήρα Ηλέκτρα, μια απρόσιτη και γοητευτική γυναίκα. Από τις πρώτες αποφάσεις που παίρνει η Ηλέκτρα είναι να διακόψει το συμβόλαιο του Τάκη ως μη παραγωγικού.

Ο Τάκης γίνεται έξαλλος και, όταν έρχεται στην εταιρεία για να πάρει την εξόφλησή του, πέφτει τυχαία πάνω στην Ηλέκτρα και τσακώνονται. Ο τσακωμός όμως φέρνει και μια περίεργη έλξη, κι έτσι η χήρα αλλάζει άποψη για τον Τάκη και του κάνει καινούργιο συμβόλαιο… «Είναι μια πολύ ωραία σειρά με ωραίους χαρακτήρες γι’ αυτό και αγαπήθηκε πολύ. Χαίρομαι που συμμετείχα σε αυτή.

Μακάρι να γυριστούν κι άλλες ωραίες κωμωδίες, γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει, να διασκεδάσει στις δύσκολες μέρες που ζούμε», λέει η Θεοφανία Παπαθωμά, που αγαπά εξίσου την κωμωδία με το δράμα: «Νομίζω ότι μου ταιριάζουν και τα δύο. Απλώς διασκεδάζω περισσότερο παίζοντας σε μια καλή κωμωδία. Είναι ωραίο να κάνεις τον κόσμο να γελάει. Στην «Πολυκατοικία» υποδύομαι την Ηλέκτρα Ακριβού, η οποία κλη-ρονόμησε από τον άντρα της έναν εκδοτικό οίκο και τον αναλαμβάνει για να βάλει τάξη. Εκεί θα μπλεχτεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο παρά τη θέλησή της με απρόβλεπτες εξελίξεις».

Εξελίξεις

Απόψε στην «Πολυκατοικία» ο Κωνσταντίνος υπόσχεται στην Ελένη ότι θα πει στη Ναταλί να χωρίσουν, ώστε να πάψουν επιτέλους να κρύβονται. Παράλληλα, η Ναταλί φλερτάρει με έναν συμφοιτητή της και του υπόσχεται και αυτή με τη σειρά της ότι θα πει στον Κωνσταντίνο να χωρίσουν, για να είναι μαζί. Το πρόβλημα είναι ότι τόσο ο Κωνσταντίνος όσο και η Ναταλί διστάζουν να το πουν, για να μην πληγώσει ο ένας τον άλλο, μέχρι που ο Θανάσης και η Μαργαρίτα τους ανακοινώνουν το σχέδιό τους να τους παντρέψουν…

Η μητέρα του Μάρκου, η Φρόσω, έρχεται να μείνει στο σπίτι του Μάρκου και του Χρήστου, προκειμένου να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Αργύρη. Λίγο αργότερα καταφθάνει και ο Αργύρης, που αρνείται να δεχτεί τον χωρισμό και κατασκηνώνει κι αυτός στο σαλόνι προκαλώντας νευρική κρίση στον Χρήστο, που ετοιμάζεται για μια σοβαρή δίκη. Με τα χίλια ζόρια ο Μάρκος πείθει τη μάνα του ότι δεν της αξίζει ο Αργύρης και έτσι η Φρόσω τον ξεφορτώνεται και πηγαίνει επιτέλους σπίτι της.

Το ίδιο απόγευμα όμως επιστρέφει κλαίγοντας για το χωρισμό και την ανυπολόγιστη αξία του Αργύρη που έχασε. Ο Μάρκος και ο Χρήστος αναγκάζονται να παρακαλέσουν τον Αργύρη να ξαναγυρίσει, ο οποίος όμως πλέον έχει βάλει στόχο την Τζούλη… ΠΗΓΗ : ΕΘΝΟΣ

Read More

And More